Dr. Oetker’den ferahlık veren lezzetler; Cool Lime ve Berry Hibiscus

Dr. Oetker, ferahlık ve lezzet arayanların son zamanlarda favori içecekleri haline gelen Cool Lime ve Berry Hibiscus’u tüketicileri ile buluşturuyor. Yenilikçi tatlarıyla dikkat çeken bu içecekler, sıcak yaz günlerinde serinlemek için mükemmel bir seçenek sunuyor.  

Misket limonlu, naneli Cool Lime ve ahududulu, hibiskuslu Berry Hibiscus içeceklerinin dengeli uyumu ve harika lezzetleri sayesinde yaz ayları artık daha keyifli. 

Üstelik 1 litrelik içecekleri hazırlamak için ihtiyacınız olan 5 su bardağı buzdolabında soğutulmuş su ve 1 dakika. Pratik bir şekilde su ile karıştırılarak hazırlanan içeceklere, dilerseniz buz ilave ederek ferahlamanın tadını daha fazla çıkarabilirsiniz. 

Dr. Oetker ürün çeşitlerini, satış noktalarından satın alabileceğiniz gibi dilerseniz Dr. Oetker Sanal Mağaza aracılığıyla da sipariş verebilirsiniz. 

Dr. Oetker ürünleri ve tarifleri hakkında bilgi almak veya hazırlama / pişirme ipuçlarına, püf noktalarına ulaşmak isteyenler 0 850 222 98 04 no’lu Danışma Hattı’nı arayabilir ya da www.droetker.com.tr internet adresine başvurabilirler.