GoArt Metaverse’deki Halkbank’a Uluslararası 2 Ödül

Halkbank Metaverse Platformu büyük bir başarı elde ederek Stevie Awards’ta “Teknoloji Alanında Yılın Başarısı” kategorisinde Altın; “Gelişen Teknolojiler” kategorisinde Bronz ödül kazandı.

The Stevie International Business Awards (Uluslararası İş Ödülleri), sektörlerinde şirketlerin başarılarını takdir etmek amacıyla veriliyor. Yarışma, bu yıl 700 farklı kategoride düzenlendi ve dünyanın en başarılı şirketleri yarıştı. Bu yıl 20’ncisi düzenlenen “2023 International Business Awards” ödül programında Halkbank’ın kazandığı toplam 20 ödülden 2’si GoArt Metaverse’de yerini alan Halkbank Metaverse Platformu’na geldi.

Öncü teknoloji ve Metaverse girişimlerinden olan GoArt Metaverse ile iş birliği yapan Halkbank yıl içerisinde Metaverse platformunun açılışını gerçekleştirmişti. Halkbank ve GoArt Metaverse ekipleri tarafından incelikle tasarlanan proje ‘’Teknoloji Alanında Yılın Başarısı’’ kategorisinde Altın, ‘’Gelişen Teknolojiler’’ kategorisinde ise Bronz Stevie ödüllerinin sahibi oldu.

Vizyoner bakış açısı

Halkbank Metaverse Platformu’nda kullanıcıları doğrudan etkileyen daha birçok heyecanlı gelişme olacağı belirtiliyor. GoArt Metaverse’ün sanatsal ve teknolojik desteği ile Halkbank kullanıcıları geleceğin bankacılığını bugünden deneyimlemeye başlıyor. Web3 ve Metaverse teknolojilerinde doğru partnerlerle uzun vadeli bir süreçte planlama başarıda önem kazanıyor. Halkbank’ın bu alandaki vizyoner bakış açısı, dedikasyonu ve GoArt ekibinin alanında tecrübeli ve profesyonel kadroları ödülü getiren önemli etkenler olarak öne çıkıyor.

Bünyesinde her geçen gün artan sayıda markayı barındıran GoArt Metaverse, Web3 ve Metaverse teknolojilerini bugünden denemeye, adım atmaya hazır, potansiyeli şimdiden görüp değerlendirmeye başlayan cesur markalara yol gösteriyor ve güvenilir bir platform sunuyor. GoArt Metaverse, kullanıcılarına sunduğu ana oyunlaştırma ve eğlence öğelerinin yanı sıra işbirliği yaptığı markaların 3D deneyim alanlarını ziyaret etme, etkinliklere katılma, keyifli vakit geçirme ve AR teknolojisiyle oluşturulmuş çeşitli deneyimleri yaşama fırsatı sunarken aynı zamanda gerçek dünya kazanımlarına da odaklanıyor. AR tabanlı uzantısı da bulunan bu Metaverse platformunda kullanıcılar ürünleri ve hizmetleri bu alanda görebiliyor ve daha sonra gerçek hayatta deneyimleyebiliyor. GoArt Metaverse, markalara ve kullanıcılarına sunduğu avantajlarla metaverse alanında yeni bir kapı açıyor ve çok boyutlu, katmanlı bir deneyim yaşamaları için fırsat sağlıyor.