????????????????????????????????????

Endüstiryel reklam ve dijital baskı fuarı Sing İstanbul Tüyap’ta

Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının iki yıl aradan sonraki ilk yüz yüze ticaret buluşması Tüyap Beylikdüzü’nde başladı. Tarsus Turkey tarafından 22.’si düzenlenen fuar, açılışla birlikte yurt içi ve yurt dışından ziyaretçilerin yoğun ilgisine sahne oldu. Fuarın açılış töreninde açıklamalarda bulunan Tarsus Turkey Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, “Sektörün, bu buluşmayı ne denli heyecanla beklediğini gördük. Ülke ekonomisi açısından özellikle ihracat ve döviz girdisi tarafında uluslararası ticaret fuarları büyük önem taşıyor. SIGN İstanbul da sektörün Avrasya bölgesindeki lider organizasyonu. Burada yurt dışından binlerce satın almacıyı ağırlıyoruz. Geçmiş buluşmalarda olduğu gibi dört gün boyunca yine milyonlarca dolarlık ticarete ev sahipliği yapacağız” dedi.

????????????????????????????????????

Sektörün tüm paydaşlarını 22. kez bir araya getiren SIGN İstanbul Fuarı, aralarında dünya markalarının da olduğu 300’ün üzerinde firmanın katılımıyla Tüyap Beylikdüzü’nde başladı. 12 Eylül Pazar akşamına kadar açık olan fuarda; son teknoloji dijital baskı makineleri, 3 boyutlu yazıcılar, tekstil baskı makineleri, lazer cihazları, LED ekranlar ve LED aydınlatma sistemleri, endüstriyel reklam ürünleri, serigrafi makineleri, görsel iletişim ve sergileme ekipmanları ile promosyon ürünleri ziyaretçilerle buluşuyor.

Katılımcı ve ziyaretçiler, “Trust Tarsus” ile güvende.

SIGN İstanbul 2021’e katılan firmaların ve fuarı ziyaret edecek profesyonellerin  sağlıklı bir organizasyon geçirebilmeleri için gerekli tüm önlemleri alan Tarsus Turkey, “TRUST TARSUS” adını verdiği bir dizi önlemler paketini de açılışla birlikte uygulamaya koydu. D.S.Ö, T.C. Sağlık Bakanlığı ve TOBB’un direktiflerinin yanı sıra SISO, IAEE, UFI ve AEO gibi uluslararası sektörel birlikler tarafından üretilen operasyonel yönergelere dayanarak hazırlanan önlem paketi, SIGN İstanbul 2021’e katılan herkesin güvende kalmasını sağlamayı amaçlıyor.