Arzum Maxthon ile yemekler hızla hazırlanıyor

Farklı ihtiyaçlara hitap eden zengin aksesuarlarıyla yemek hazırlamayı pratik hale getiren,  
 kısa sürede birbirinden lezzetli hamur işleri, tatlılar ve içecekler hazırlamanıza olanak sağlayan Arzum Maxthon, kış hazırlıklarında da en büyük yardımcınız olacak.

Kış mevsimine hazırlandığımız bugünlerde Arzum Maxthon dikey mutfak robotu, üstün kalitesi ve fonksiyonelliği ile mutfaklarınıza büyük kolaylık getiriyor. 1000 watt motor gücü, dilimleme, rendeleme, buz kırma, kahve öğütme ve yoğurma gibi farklı ihtiyaçlara hitap eden aksesuarları ile yemek hazırlamayı pratik hale getiren Arzum Maxthon, yoğun geçen bir günün ardından mutfaktaki işinizi kolaylaştıracak. Kısa sürede birbirinden lezzetli yemekler, tatlılar ve içecekler hazırlamanıza olanak sağlayan Arzum Maxthon mutfağınızın vazgeçilmezi olacak.

Modern tasarımı mutfaklara şıklık katıyor

Arzum Maxthon, kalabalık misafirlerinize sunmak istediğiniz ikramlıkları veya büyük porsiyonlu kışlık hazırlıklarınızı tek seferde yapabilmenizi mümkün hale getiriyor. Geniş aileler için uygun olan Arzum Maxthon, 1.2 litrelik hacme sahip doğrayıcı haznesi, ince-kalın rende seçeneği ve dilimleme bıçağı ile kışlık ürünlerinizi pratik bir şekilde istediğiniz miktarda hazırlamanıza fırsat sunuyor. 1 litre kapasiteli sürahi blenderı sayesinde sos, çorba, muzlu süt, püre, bebek maması, smothie gibi yiyecek ve içecekler hazırlayabileceğiniz Maxthon, fonksiyonelliğinin yanı sıra modern tasarımı ile mutfaklarınıza şıklık katıyor. 

Tek dokunuşla çok fonksiyon

Arzum Maxthon, tek bir dokunuşla dilediğiniz tarife uygun işlevi saniyeler içerisinde uyguluyor, küçük bir klips yardımıyla kısa sürede takıp çıkarabileceğiniz aparatlar ise size zaman kazandırıyor. Siz de yemek yapmayı keyifli ve pratik hale getirerek ailenize, sevdiklerinize birbirinden nefis sofralar ve mutfağınız için kışlık malzemeler hazırlamak istiyorsanız, hemen Arzum Maxthon dikey mutfak robotunu alın. Yüksek teknoloji ve ergonomik tasarıma sahip, geniş kapasitesine rağmen fazla yer kaplamayan Maxthon, mutfakta her işin üstesinden gelmenize yardımcı olacak.