Ticket Restaurant Edenred ve Arby’s®’den iki yeni lezzetli kampanya

Yarattığı avantajlarla dolu dünyada kullanıcılarını her zaman ayrıcalıklı hissettirmeyi hedefleyen Edenred Türkiye, sıra dışı lezzetlerin adresi Arby’s® iş birliğiyle Haziran ayı boyunca geçerli olacak iki yeni kampanya başlattı. Kampanyalar kapsamında, Gel Al siparişlerde Barbekü Deluxe XL Menü satın alan veya restorana gidip yemeyi tercih eden Ticket Restaurant Yemek Kartı sahipleri, bu keyifli menüye 27,95 TL yerine 23,75 TL’ye sahip olabiliyor. Kullanıcılar, Tıkla Gelsin® siparişlerinde ise 1 adet Barbekü Deluxe XL, 1 adet Roast Chicken Deluxe, büyük boy patates ve 1 litre içecekten oluşan doyurucu menüye 54,49 TL yerine 42,99 TL’ye ulaşabiliyor.

Ticket Restaurant Yemek Kartı ile öğle yemeği harcamalarında şirketlere ve çalışanlara tasarruf sağlayarak hayatı kolaylaştıran ve tüm faaliyetlerinde kullanıcı memnuniyetini ilk sıraya taşıyan Edenred Türkiye, doyurucu ve farklı lezzetlerinin tadına bakmak isteyenler için sıra dışı lezzetlerin adresi Arby’s®ile başlattığı iki yeni kampanya ile evden ya da ofisten çalışan kullanıcılarını ne yesem derdinden kurtarıyor. 30 Haziran 2021’e kadar geçerli olacak kampanyalar kapsamında Ticket Restaurant Yemek Kartı kullanıcıları Arby’s®’in en sevilen menülerinin tadını evde, ofiste ya da restoranda indirimli fiyatlarla çıkarıyor.

Barbekü Deluxe XL Menü gel-al siparişlerde ve restoranlarda 23,75 TL

30 Haziran 2021 tarihine kadar tüm Arby’s® şubelerinde geçerli olacak ilk kampanya kapsamında, Gel Al siparişlerde Barbekü Deluxe XL Menü satın alan veya restorana gidip yemeyi tercih eden Ticket Restaurant Yemek Kartı sahipleri, bu keyifli menüye 27,95 TL yerine 23,75 TL’ye sahip olabiliyor. İndirimli fiyatlardan yararlanmak isteyen Ticket Restaurant Yemek Kartı kullanıcılarının kampanya kodlarını kampanya bitimine kadar MyEdenred uygulamasının Red Club bölümünden almaları gerekiyor. Kodlarını alan kullanıcıların, Arby’s® şubelerine giderek verecekleri siparişlerinde yetkililere kampanya kodunu göstermeleri ve ödemelerini Ticket Restaurant Yemek Kartı ile yapmaları yeterli oluyor. Ticket Restaurant Yemek Kartı kullanıcıları, ayrıca kampanyadan tek bir gün değil, yeni bir kampanya kodu alarak her gün yararlanabiliyor.

Arby’s® özel menüsü Tıkla Gelsin® siparişlerine özel 42,99 TL

Ticket Restaurant Edenred ve Arby’s® evden ya da ofisten çalışırken enfes hamburgerlere bir tıkla ulaşmak isteyen kullanıcılarını da unutmuyor. Yalnızca Tıkla Gelsin®’de geçerli olacak ikinci kampanya kapsamında Ticket Restaurant Yemek Kartı sahipleri, 1 adet Barbekü Deluxe XL, 1 adet Roast Chicken Deluxe, büyük boy patates ve 1 litre içecekten oluşan doyurucu menüye 54,49 TL yerine yalnızca 42,99 TL’ye ulaşabiliyor. 30 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecek kampanyadan yararlanmak isteyen Ticket Restaurant Yemek Kartı kullanıcılarının ilk olarak Tıkla Gelsin®’e üye olmaları, sonrasında ise MyEdenred uygulamasının Red Club bölümünden alabilecekleri indirim kodlarını www.tiklagelsin.com sayfası veya Tıkla Gelsin® mobil uygulaması üzerindeki Kupon Kodu alanına girmeleri ve ödemelerini sistem üzerinden “Ticket Kart” seçeneği ile yapmaları gerekiyor. Ticket Restaurant Yemek Kartı kullanıcıları, bu kampanyadan da tek bir gün değil, yeni bir kampanya kodu alarak her gün yararlanabiliyor.

Kampanya ile ilgili tüm detaylar için www.edenred.com.tr web sitesini ziyaret edebilir ya da 444 22 66 Edenred Çağrı Merkezi’ni arayabilirsiniz.