Hacıhasanoğlu hediye baklavayı kargo ile gönderiyor

Türkiye’nin en büyük baklava şirketlerinden Bursa merkezli Hacıhasanoğlu, Ramazan Bayramı’nı da içine alan kısıtlama günlerinde ülkenin her bölgesine özel tahta kutu içinde baklava gönderimi gerçekleştiriyor.

Aralarında ABD, Rusya ve Çin’in de olduğu 17 ülkeye baklava ihracat ederek bu alanda bir rekoru elinde bulunduran Bursa merkezli Hacıhasanoğlu Baklava, kısıtlama günlerinde tüketicinin yanında duruyor. Kargo üzerinden Türkiye’nin her bölgesine baklava yollayan Hacıhasanoğlu, bu anlamda bir ilki de başarmış oldu. Baklavaları tüketiciye taze ve lezzetli şekilde ulaştıran şirket, bu iş için özel tahta kutular üretti. Böylece baklavaların yoğun kargo gönderimleri arasında ezilmesi ve lezzetinin bozulmasını da önledi.

Sipariş verebilirsiniz

Hacıhasanoğlu Baklava Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aktaş, amaçlarının ülkenin baklavayı en lezzetli ve uygun fiyata tüketmesi olduğunu belirterek, “Bir dilim baklava bir insanı 8 saat tok tutar. Aslında baklava yiyerek de insanlar diyet yapabilirler. Kısıtlama günlerinde ailelerine hediye götürecek fırsatı bulamayanlar bizleri arayarak, sirapişlerini gönül rahatlığıyla verebilir” dedi.