Sony’nin yeni HD-S40R’ı evleri sinemaya çeviriyor

Sinema salonlarının kapalı olduğu günlerde, Sony’in yeni ürünü HD-S40R’ı evleri sinema salonuna dönrüştüren ses teknolojisiyle kısıtlama zamanını eğleneceye çeviriyor.

Sony, gerçek sinema sesini ev ortamında yeniden yaratmak için ideal olan yeni güçlü ses sistemi HT-S40R’ı piyasaya sunuyor. 600W gücünde, 5.1 kanallı gerçek surround ses sunan HT-S40R, filmlerin her sahnesine hayat veren kablosuz arka hoparlörlere sahip. Bir soundbar, subwoofer ve kablosuz arka hoparlörlerden oluşan bu kombinasyon, odanızı dolduran dinamik bir ses ortamı yaratarak olağanüstü bir ses deneyimi yaşatıyor. HT-S40R, 600W toplam güç çıkışı, 5.1 kanallı gerçek surround ses ve Dolby Audio🄬 teknolojisiyle sizi aksiyonun merkezine taşıyan güçlü bir ses sağlıyor. İster yeni bir dizinin bölümlerini arka arkaya izlemek olun ister eski favorilerinizden birini, her durumda, tüm sahneleri yaşayabilmenize yardımcı olacak şekilde en ufak ayrıntıları bile duyabilmek mümkün.

Kablolara değil sese odaklanın Yeni HT-S40R ile ev sineması sistemini minimum kablo kullanarak kullanıcının istediği gibi yerleştirebilmesine olanaklaştırıyor. Arka hoparlörlere güç sağlayan kablosuz amplifikatör sayesinde, sistemin ön ve arka üniteleri arasında yolunuza çıkacak kablolar olmaz. Böylece sistem, dağınıklık ve karmaşa olmaksızın sinematik ses sunuyor. Oturma odasında daha da az kablo olsun isteyenler için, kablosuz TV bağlantısını destekleyen bir Sony BRAVIA TV ile sesi, ev sineması sistemine kablosuz olarak gönderebiliyor.  Muhteşem ses performansı yalnızca filmler için geçerli değil, HT-S40R aynı zamanda müzik için tasarlandı. Bluetooth® kullanarak akıllı telefondan kablosuz müzik akışı yapabilir ya da bir USB cihazından ses çalmak için USB bağlantı noktasını kullanabiliyor.

Geniş bağlantı seçeneği

Her oturma odasında şık görünüm Tasarımın ön planda olduğu HT-S40R’da, ince, kompakt soundbar, göze çarpmayan subwoofer ve kablosuz arka hoparlörler ile HT-S40R, BRAVIA TV’lere mükemmel uyum sağlayacak ve oturma odasını tamamlayacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca, kompakt soundbar ve arka hoparlörler odaya zahmetsizce entegre olacak şekilde duvara monte edilebilir. Kablosuz amplifikatörü de kullanıcılar dilerse masa gibi düz bir yüzeye yerleştirebilir ya da duvara monte edebilir. 5.1 kanallı gerçek surround sesin keyfini çıkarabilme imkanı sunan HT-S40R, kutudan çıkar çıkmaz kullanıma hazırdır. Birlikte verilen kabloları kullanarak bar’ı subwoofer’a, arka hoparlörleride kablosuz amplifikatöre bağlamak ve bir TV ile subwoofer’ın bağlantısını kurmak yeterlidir. HDMI ARC (Ses Dönüş Kanalı), optik ve  analog giriş bağlantı seçenekleri mevcuttur.

Mayıs’ta piyasada

Opsiyonel ses ayarı Hoparlör sistemi 4 ses moduna sahiptir; sinema, müzik, standart ve otomatik ses arasından izlediğiniz ya da dinlediğiniz içeriğe en uygun olanı seçebilirsiniz. Aynı zamanda, ihtiyaç duyduğunuzda Gece ve Ses modlarını da seçebilir, subwoofer’ın ses kontrolünü izleme deneyiminize göre ayarlayabilirsiniz. HT-S40R model ev sineması sistemi Mayıs 2021’den itibaren piyasaya sunulacak.

Ürünün teknik özelliklerini incelemek için bu adresi ziyaret edebilirsiniz: https://www.sony.com.tr/electronics/ses-cubuklari/ht-s40r?clear=cache

Daha fazla Sony haberi için: http://presscentre.sony.eu/