Anker Soundcore Hoparlörler ile yılbaşı gecenizi ses ve renk şölenine dönüştürün

Yaşamı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, yeni yıl coşkusunun doyasıya yaşanacağı yılbaşı partilerini birbirinden yenilikçi ve teknolojik ürünleriyle renklendiriyor. Anker, akıllı ve yüksek performanslı Soundcore hoparlörleriyle bu yıl da yılbaşı partilerinin vazgeçilmezi oluyor. 

Akıllı yaşam teknolojilerine getirdiği öncü yaklaşımlarla kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Anker, yeni yıl coşkusunun doyasıya yaşanacağı yılbaşı partilerini birbirinden yenilikçi ve teknolojik ürünleriyle renklendiriyor. 2023’ü geride bırakıp 2024’ü karşılamaya hazırlandığımız yılın son günlerinde parti planlarının vazgeçilmezi olan akıllı ve yüksek performanslı Soundcore kategori markasına ait ürünleri ile müzik dolu keyifli saatler geçirecek, yeni yıla son derece keyifli ve enerjik bir şekilde ‘Merhaba’ diyeceksiniz. Bulunduğu her ortamda parti havası yaratan Soundcore hoparlörleri ile yılbaşı gecenizi ışıklı bir renk şölenine dönüştüreceksiniz.

Motion X600 ile kendinizi müziğin kusursuz ritmine bırakın

Yılbaşı partisinde kusursuz ses deneyimi arayanlar Anker’in son ürünlerinden dünyanın ilk taşınabilir Hi-Fi Spatial Audio sistemine sahip hoparlörü Soundcore Motion X600 ile kendilerini müziğin kusursuz ritmine bırakabilirler. Tiyatro akustiğinden esinlenilerek üretilen Motion X600, etrafa ses dağıtmak için yerleştirilmiş 5 sürücü ve 3 amplifikatöre sahip. Benzersiz ve estetik tasarımıyla aksesuar görünümüne sahip Motion X600’ün oynat butonuna her bastığınızda, favori sanatçınızın yanınızda olduğunu hissedebilir, 50W’lık yüksek kaliteli ses gücü ile partinin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. 

100 hoparlör birbirine bağlanabiliyor

Yılbaşı partilerinin aranan yıldızı Rave Partycast 80W. Soundcore kategorisinin bu üstün performanslı ürününde bulunan Partycast teknolojisiyle 100 hoparlöre kadar birbirine bağlayarak partinizi alevlendirebilirsiniz. 24 saate varan çalma süresi olan Rave+ 160W Kablosuz Bluetooth’la ise partinize muazzam 105 dB ses sağlamak için oynata basmanız yeterli. Özel BassUp teknolojisi tarafından gerçek zamanlı olarak yoğunlaştırılan bas dalgasını vücudunuzda hissedeceksiniz. Pasif bas radyatörlerle birlikte arka arkaya düzenlenmiş çift sürücüleriyle yoğun 360° ses sunan Flare 2 20W Hoparlörün halka LED ışıkları müziğin ritmine bağlı olarak yanıp sönerken partideki herkesin sahne deneyimi yaşamasını sağlıyor. Rave Neo 2 80W Kablosuz Bluetooth Hoparlörün BassUp™ Teknolojisi ile bas yoğunluğunu gerçek zamanlı olarak yükseltin ve dans hareketlerinin çılgınlaşmasını izleyin.

Bildiklerinize meydan okuyan bir hoparlör: Select Pro

Soundcore Select Pro Bluetooth Hoparlörde yer alan BassUp teknolojisi ise olağanüstü ses netliği ile birleştiğinde, bildiklerinize meydan okuyan bir hoparlör ortaya çıkıyor. IPX7 suya dayanıklı yapısı ile sıvılara karşı aşılmaz bir bariyer sağlayan Select Pro, 16 saatlik oynatma süresi ile yılbaşı partinizin tüm gece boyunca devam etmesini sağlıyor. Yılbaşı partilerinin diğer bir vazgeçilmezi Soundcore Motion+ Bluetooth Hoparlör ise olağanüstü ses için ultra geniş frekans aralığına sahip. Cihaz, Bluetooth üzerinden akış sırasında kayıpsız müzik aktarımı için Qualcomm aptX tarafından daha da geliştirilmiş çarpıcı Hi-Res ses ile donatıldı. Soundcore Motion Boom Bluetooth Hoparlörün sürücüleri, fark edilir derecede daha yüksek netliğe sahip ses için 40 kHz’e kadar yüksek frekansları yeniden üretmek için saf titanyum diyaframlara sahip.