Yılbaşı Sofrasında Online Siparişle Kırmızı Et Ziyafeti

Online ticaret sektöründe yıl başı sofraları için hindinin alternatifleri de satışa çıktı. Bonfilet markası, online satış ile yılbaşı sofraları için hazırladığı yeni ürünlerini satışa çıkarttığını duyurdu.

Paketlenmiş kırmızı et sektörünün öncü şirketi Bonfilet, bol muhabbetli ve samimi yılbaşı sofralarınıza zengin ve sağlıklı alternatifler sunuyor. 2021’e kalabalık sofralarda girilemese de yanınızda olan sevdikleriniz için hazırlanabilecek yılbaşı menüsüne karar verirken Bonfilet’in 3 özel alternatif et yemeği tarifi sundu. Paketlenmiş kırmızı et sektörünün öncü şirketi Bonfilet, bu yıl her zamankinden farklı geçecek yılbaşı sofralarında geleneğin dışına çıkmaya ihtiyaç duyanlar için birbirinden lezzetli 3 alternatif et yemeği tarifi paylaşıyor.

Üç Farklı Öneri Sunuyor

 Tüketicilerini sağlıklı ve güvenli et ile buluşturan Bonfilet, yılbaşının ana yemeği için yılların rutini hindinin dışında alternatif arayanların yardımına koşuyor. Birbirimizden ilk kez bu kadar uzak kalacağımız yılbaşı gecesine lezzet katmak için Dana Kuşbaşı Çeşidiye, Dana Biftek Sarma ve Kuzu Kaburga pratik tarif önerilerini paylaşan Bonfilet ürünleri http://www.bonfilet.com.tr/ adresinden temin edilebiliyor.