Samsung 4 Kapılı Buzdolabı Modellerini Yeniliyor

Samsung, CES 2021 etkinliğinde tanıttığı 4 Kapılı Buzdolabı modellerini dünyanın pek çok yerinde satışa sunuyor. İnox ve siyah gibi renk alternatiflerinin yer aldığı 4 Kapılı Buzdolabı ürün serisi, geliştirilmiş teknolojisiyle dikkat çekiyor. 

Günümüzün yeni trendlerini tüketicilerle buluşturma taahhüdünü yerine getiren Samsung, 4 Kapılı modellerinin modern tasarımıyla mutfak deneyimine yeni bir boyut kazandırarak ev yaşamını iyileştiriyor. İlk olarak Kuzey Amerika’da Bespoke modeliyle satışa sunulacak 4 Kapılı seri, daha sonra Latin Amerika, Avrupa, Asya, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da kullanıcılarla buluşacak. 2 farklı 4 Kapılı Buzdolabı modelinin inox ve siyah renk alternatifleriyle Temmuz 2021’de Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor. 

Samsung Electronics Başkan Yardımcısı ve Dijital Ev Aletleri Müşteri Deneyimi Ekibi Başkanı Hyesoon Yang, piyasaya sunulan 4 Kapılı Buzdolabı serisiyle ilgili şunları söyledi: “Dünyanın yeni trendlere uyum sağladığı bu dönemde değişen ihtiyaçlara cevap verebilmek önceliklerimizden biri haline geldi. Bu sebeple, yeni 4 Kapılı serimizle tüketicilerin evde daha fazla zaman geçirdiği bu günlerde bireysel yaşam tarzlarına göre özel çözümler sunmayı hedefledik.”

Yaşam tarzınıza uyum sağlıyor

Yeni 4 Kapılı Buzdolabı, Samsung’un inovasyondaki daimi öncülüğünün bir yansıması. Sunduğu özelliklerle tüketicilerin arzu ettikleri yaşam tarzını oluşturmalarına yardımcı oluyor. 


Esnek iç depolama alanı: 4 sıcaklık modunu kullanarak çeşitli gıdaları saklayabilen bağımsız bir bölme olan Flex Zone özelliği ile iç depolama alanı özelleştirilebiliyor. 

Uzaktan Kontrol: Buzdolabını her zaman, her yerde izleme ve kontrol etme imkanı sağlıyor. Dahili Wi-Fi sayesinde sadece uygulama kullanarak buzdolabı uzaktan kontrol edilebiliyor. Hızlı Soğutma modları seçilebiliyor, sıcaklık izlenebiliyor ve kapı açıksa uyarı alınabiliyor.

Üstün soğutma performansı: Üçlü Soğutma Teknolojisi, buzdolabı ve dondurucunun 3 bölmesindeki sıcaklık ve nemi bağımsız olarak kontrol ediyor ve kokuların birbirine karışmasını önlüyor. Hassas Soğutma özelliği, taze yiyeceklerin kalite ve dokusunu korumak ve dondurucu yanıkların etkisini önlemek için sıcaklık dalgalanmalarını ±0,5 ° C’de tutuyor. Bu sayede buzdolabının kapısı sık sık açılsa bile yiyecekler taze kalıyor. Metal Soğutma Teknolojisi ise buzdolabının arka bölümdeki metal soğutma plakasıyla soğuğu muhafaza ederek bölmeyi serin tutmaya yardımcı oluyor.