Samsonite Essens: Hafif ve Güvenli Seyahat

Hafifliğiyle kolay bir yolculuk sunan ve yenilikçi kilit sistemiyle fark yaratan Samsonite’ın Essens Serisi, seyahatseverler için vazgeçilmez hale geliyor.


 Samsonite’ın özgün ve yenilikçi tasarım anlayışı, valizlerde yeni bir dönem başlatıyor. Samsonite Essens Serisi, hafifliği ve güvenliği bir araya getirerek seyahat severlere eşsiz bir deneyim sunuyor. Yenilikçi üç noktalı kilit sistemi, kullanıcıların endişe duymadan seyahat etmelerini sağlarken ürün hafifliği yolculukları kolaylaştırırken benzersiz bir deneyime de dönüştürüyor.

Güvenliğin Rahatlığı: Üç Noktalı Kilit Sistemi 

Essens‘in üç noktalı kilitleme sistemiyle seyahat esnasında endişelenmenize gerek kalmıyor. Her aşamada üst düzey güvenlik sağlayan bu sistem, kullanıcıların eşyalarını her zaman koruma altında tutuyor böylece seyahat deneyimini daha güvenli ve huzurlu bir hale getiriyor. 

Geniş renk yelpazesi ve farklı boyut seçenekleri

Essens Serisi, sadece mükemmel tasarım ve güvenlikle değil, aynı zamanda geniş renk yelpazesi ve farklı boyut seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Canlı mavi tonları, sofistike siyah, modern bej, enerjik kırmızı, şık sarı ve doğayla uyumlu yeşil gibi birbirinden özel renklerle her zevke hitap ediyor. Bu benzersiz serinin aynı zamanda üç farklı boyutu bulunuyor. Seyahatinizin süresine ve ihtiyaçlarınıza göre tercih edebileceğiniz büyük, orta ve kabin boy seçenekleri ile her türlü yolculuğa uygun hale geliyor.