Braun Series 9 Pro, 5 yıl garantili kesiyor

Braun erkek bakım ürün serisinin en yeni üyesi Series 9 Pro + Islak ve Kuru Tıraş Makinesi, ev konforunda sunduğu benzersiz bakım deneyimi ile stil sahibi erkeklerin tıraş deneyimini yeniden şekillendiriyor. 

Tüketicisinin yaşamını iyileştirmeye odaklanan Braun, erkek bakım ürün serisinin en yeni üyesi Series 9 Pro+ ile ev konforunda benzersiz bir tıraş deneyimi sunuyor. Braun Series 9 Pro + Islak ve Kuru Tıraş Makinesi, sunduğu çok yönlü tıraş deneyimi ile stil sahibi erkeklerin yoğun günlerde kurtarıcısı olacak. 

Braun Series 9 Pro +, Stil Sahibi Erkeklerin Kurtarıcısı!

Stil sahibi erkeklerin kurtarıcısı Braun, en yeni üyesi Series 9 Pro + ile en uygun biçimde erkek yüz anatomisine göre tasarlanmış kolay kullanım özelliğine ek beş farklı tıraş bölgesi ile birlikte günlük tıraş rutinlerinize yön vermeyi hedefliyor. Yeni ProTrimmer düzeltme bıçağı ile birlikte bıyık, kulak ve burun çevresindeki tüylere ulaşarak en zorlu alanlarda dahi maksimum tıraş verimliliğine ulaşmanızı sağlıyor. Üstelik 40°‘lik hareket kabiliyetine sahip tıraş başlığı çene ve boyun altındaki zorlu bölgelere dahi ulaşarak kontrollü bir tıraş imkânı elde etmenize yardımcı oluyor. Braun Series 9 Pro + konforlu kullanım özelliğinin yanında mükemmel şekilde dizayn edilmiş oynar başlığı ile en uzun ve zorlu sakallarda bile cildinizi tahriş etmeden sakallarınızı şekillendirmenize yardımcı oluyor.

Braun Series 9 Pro +, Kış Aylarında Eksiksiz Bakım!

Series 9 Pro + serisi AutoSense özelliği ile sakal yoğunluğuna göre bıçak darbelerinin hızını adapte ederek kusursuz bir tıraş deneyimi sağlarken cerrahi sınıf çelikle geliştirilmiş keskin bıçakları ise her bir makine geçişinden sonra cildinizde oluşabilecek hasarı en aza indirgiyor. Series 9 Pro + kutu içeriğinde yer alan 6’sı 1 arada SmartCare merkezi tıraş makinenizin bakım programını otomatik olarak seçiyor, hijyenik bir şekilde temizliyor, bıçağın kullanım ömrünü koruyor, bıçak performansını optimize ediyor, makinenizi hızla kurutuyor ve şarj ediyor. Tıraş makinenizi seyahatlerinizde de yanınızda taşımanıza yardımcı olacak PowerCase ise hem ergonomik tasarımı ile yerden tasarruf etmenize hem de dahili bataryası sayesinde %50 ekstra şarj süresi vererek nerede olursanız olun tıraş makinenizi şarj edebilmenize yardımcı olacak. Sağladığı %100 su geçirmezlik ile ıslak ve kuru kullanımı bir arada sağlayabilen Series 9 Pro + 90 dakikaya kadar çalışma süresi ile de çeşitli kullanım senaryoları sunuyor. Ürün, ayrıca 5 yıl garantiye sahip.