Mcdodo’dan teknolojide moda dönemi

Global mobil aksesuar markası Mcdodo, ürün portföyüne hayatı kolaylaştıracak yenilikçi ürünler eklemeye devam ediyor. Hem şehir içinde hem de seyahatlerde en iyi arkadaşınız olacak olan yeni dijital göstergeli 10.000 mAh powerbank’ler, size kesintisiz güç sunmakla kalmıyor; benzersiz tasarımı ve renkleriyle de stilinizi tamamlıyor. 

Türkiye’nin en hızlı büyüyen mobil aksesuar markası Mcdodo, her yaşa ve zevke hitap eden geniş ürün gamıyla, ihtiyaca uygun teknolojik aksesuarlar üretmeye devam ediyor. Mcdodo; USB-C hub’lar, LED ışıklı hızlı şarj kabloları, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar ve kablosuz şarjlı araç tutacağı gibi pek çok inovatif ürünün de içinde olduğu 750’ye yakın aksesuar seçeneğine her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor.

Mcdodo powerbank ailesi büyüyor

Mcdodo, güçlü powerbank ailesine hayatınızı kolaylaştıracak ve pratik kullanım avantajı sunan yepyeni bir model daha ekledi. Mcdodo’nun hızlı şarj özelliği olan dijital ekranlı 10.000 mAh Powerbank’leri sadece hafifliği ve hızıyla değil, stilinizi tamamlayan farklı tasarımıyla da iddialı!

Hem zarif hem güçlü

Bir tanesi USB bağlantı noktası olan 3 çıkışı bulunan powerbank, 2 telefonu aynı anda ve 5V-3A akımla şarj etmenize olanak sağlıyor. 

 
 20W ve 22.5W seçenekleri bulunan powerbank, bağlantılı bir şekilde monte edilen gövdesi, parmağa takılabilen kablo tasarımı ve 240 gramlık boyutuyla da hafif olanlar arasında en güçlü powerbank’lerden biri haline geliyor. 

Mcdodo her yerde!

Ürün gamında araç içi aksesuarlar, kablolar, kılıflar ve koruyucu camlar, şarj adaptörleri, powerbank’ler, şarj kabloları gibi işlevsel ürünleri bulunduran Mcdodo, ayrıca pek çok yenilikçi ve özel tasarımlı inovatif ürünü de meraklılarıyla buluşturuyor.

Mcdodo ürünleri; www.mcdodo.com.tr adresinin yanı sıra NJoy mağazalarında; ayrıca Getir N11 Çabuk, Hepsiburada ve Trendyol üzerinden de tüketicilerle buluşuyor.

Mcdodo 22.5W PD+QC 10000 mAh Powerbank & iPhone Şarj Kablosu Fiyat: 1,099.90 TL

Mcdodo 20W PD+QC 10000 mAh Powerbank & iPhone Şarj Kablosu Fiyat: 1,099.90 TL