Metal Gear Solıd yeniden geliyor

METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER’ın Çıkışından Önce, 2023 Sonbaharında, METAL GEAR SOLID Serisinin İkonik İlk Üç Oyununu İçeren METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol. 1 Piyasaya Sürülecek

Konami Digital Entertainment B.V. bugün yaptığı açıklamayla METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER’ın yapım aşamasında olduğunu ve PlayStation©5, Xbox Series X|S ve Steam© platformlarında yayınlanacağını duyurdu. METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER, 2004 yılında PlayStation©2’de yayınlanan Metal Gear Solid 3: Snake Eater’a sadık kalarak geliştirilen bir remake niteliğinde. Yeni nesil oyuncular ve oyunun sadık hayranları, nam-ı değer Big Boss’un köken hikayesini deneyimleyecek ve Operasyon Snake Eater bünyesinde bir efsaneye dönüşmesine tanık olacak. Remake’te orijinal oyunun seslendirme sanatçıları yer alırken, zorlu çevre koşullarında savaşarak hayatta kalma mücadelesi, zengin bir hikâye, benzersiz grafikler ve etkileyici seslerle harmanlanıyor.

Teaser fragman (gerçek oynanış görüntüleri içermemektedir)https://youtu.be/cQqzpLN9zoI 

Remake yayınlanmadan önce oyuncuları bir başka sürpriz daha bekliyor! METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol. 1, Metal Gear Solid serisinin ilk üç oyununu yeniden deneyimleme fırsatı sunacak. Dünyanın dört bir yanındaki düşman kalelerine sızın, görevlerinizi gizlice tamamlayın ve METAL GEAR serisinin heyecan dolu sinematik hikayesini deneyimlemeye hazır olun.

Vol. 1 koleksiyonu, METAL GEAR serisinin başlangıcını gözler önüne seren ve aşağıdaki oyunlardan oluşan bir paketten oluşuyor:

•           Metal Gear Solid

•           Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (HD Collection versiyonu)

•           Metal Gear Solid 3: Snake Eater (HD Collection versiyonu)

Koleksiyon hakkında daha fazla detay için takipte kalın.

Geliştirici Ekibin Mesajı:

Sizlere teşekkür ediyor ve sürekli desteğinize minnettar olduğumuzu söylemek istiyoruz.

An itibarıyla geliştirici ekibimiz, hayranların METAL GEAR serisini en yeni platformlarda deneyimleyebilecekleri ve keyif alabilecekleri bir ortam oluşturmak için canla başla çalışıyor.

METAL GEAR serisinin en sevilen bölümlerinden biri olan ve Snake’in köken hikayesini gözler önüne seren Metal Gear Solid 3: Snake Eater’ı, METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER adıyla yeniden yapıyoruz. METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER’ın orijinal hikâye ve oyun tasarımına sadık bir şekilde yeniden oluşturulması için büyük çaba harcarken aynı zamanda etkileyici görseller ve sorunsuz bir kullanıcı deneyimiyle oynanışı geliştiriyoruz.

Bunun yanı sıra, METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION serisini de yayınlıyor olacağız. Bu seri, serinin 35. yıl dönümünü kutlayan kapsamlı bir derleme. METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION, hayranlara oyunları, en yeni platformlarda ilk yayınlandıkları şekliyle deneyimleme fırsatı sunacak.