Magnum hazzın hediyeleri Sunlover ve Starchaser renginde 2 Porsche Taycan

Porsche Taycan’lar, Magnum’un gündüzden ve geceden ilham alan yeni Sunlover ve Starchaser renklerine bürünüyor. Haz dolu Magnum dünyası bu yıl kampanyaya bir yenilik ekleyerek “Haz Peşinde” olanları her ay 4 kişiyi 100.000 TL değerinde 4 Magnum Card’la buluşturuyor.

Magnum’un her yıl heyecanla beklenen haz dolu kampanyası hız kesmeden devam ediyor. “Haz Peşindeysen” mottosuyla yola çıkan Magnum, yaz aylarının keyif dolu gündüzlerini ve gecelerini yansıttığı Sunlover ve Starchaser’la milyonların katıldığı kampanyasını birleştiriyor. 

Kampanya filminde hayallerin ötesinde bir festival, Magnum hazzıyla birleşiyor.

Reklam filmi, hazzın gece ve gündüz bir an bile azalmadığı bir festivalde geçiyor. Festivalde tüm gün süren haz, gündüzün enerjisi yansıtan Sunlover, gecenin gizemini taşıyan Starchaser üzerinden iki karakterlerle vurgulanıyor. Farklı dünyaları seven iki karakterin

ortak amacı festivalde girdikleri andan itibaren haz yolculuklarını tamamlamak ve Porsche Taycan’lara ulaşmak oluyor. Sunlover ve Starcher’ı yansıtan kadınlar sürprizlerle dolu bir haz yolculuğuna çıkıp Magnum’dan aldıkları her ısırıkta hayallerinin ötesinde bir dünyayla karşılaşıyor. 

Çekimleri İstanbul ve Ankara’da gerçekleşen reklam filmi MullenLowe İstanbul imzası taşıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Riders Film’den Hami Özkan oturuyor.

Reklam Filmi Linki : https://www.youtube.com/watch?v=Fjp2xnASZG0