DNSSense & Roksit, bilişim sektörünü buluşturan zirvelere destek verdi

DNS güvenliği üzerine çözümler geliştirmeye odaklanan DNSSense & Roksit, bilişim sektörünü buluşturan IT Forum ‘Cx0’ 2022, 15’inci ‘IDC Güvenlik Zirvesi ve Kamu Bilişim Zirvesi’ne sponsor olarak destek verdi. 

Bilişim sektörünün önde gelen kurumsal şirket yöneticileri ile yerli ve yabancı çok sayıda konuşmacının katıldığı IT Forum ‘Cx0’ 2022, DNSSense&Roksit’in sponsorluğunda İstanbul Bilişim Vadisi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Bu yıl dördüncü kez düzenlenen etkinlikte, 10’dan fazla ülkeden 400’ün üzerinden katılımcı, 25’ten fazla uzman konuşmacı yer aldı. IT Forum ‘CxO’ kapsamında; Dijital Dönüşüm, Yapay Zeka, IoT, 5G, Akıllı Şehirler, Data ve Siber Güvenlik, Blockchain gibi güncel başlıklar ele alındı. Etkinlik, hareketli sergi alanı, doluluk oranı yüksek konferans salonu, yuvarlak masa toplantıları ve oluşan nitelikli networking ortamıyla katılımcılara keyifli ve verimli bir gün geçirme fırsatı sundu.

Güvenlik çözümlerinin geleceği konuşuldu

DNSSense&Roksit, merkezi ABD’de bulunan market araştırmaları şirketi International Data Corporation (IDC) Türkiye tarafından düzenlenen 15’inci ‘IDC Güvenlik Zirvesi’nin de sponsorları arasında yer aldı. ‘Geleceğin Şirketlerinde Güçlü Güvenlik’ temasıyla 21-22 Mart’ta Sapanca’da düzenlenen zirvede, Türkiye’de önümüzdeki 5 yılda yüzde 6,9 yıllık büyümeyle, 345 milyon dolara ulaşması beklenen güvenlik çözümleri pazarının geleceği masaya yatırıldı.  

Kamu Bilişim Derneği tarafından 7.’si düzenlenen ve DNSSense&Roksit’in de destekçileri arasında yer aldığı Kamu Bilişim Zirvesi, 10-13 Mart tarihlerinde ‘Kamu Bilişim Festivali’ adıyla Antalya’da gerçekleştirildi. Zirve, 2.000 metrekareden daha büyük bir alanda, kamu, üniversite ve belediye bilgi işlem yöneticileriyle birlikte 500’den fazla katılımcıya ve 100’e yakın sponsor standına ev sahipliği yaptı.  

DNS güvenliğine özel çözümler

DNS güvenliği konusuna odaklanan DNSSense & Roksit’in çözümleri, Türkiye’de 120’nin üzerinde kurumsal şirket tarafından kullanılıyor. Dünyada ise global çapta iş yapan 3 farklı Firewall şirketi üzerinden 75 ülkede 10.000’in üzerinde SMB müşterisi bulunuyor.