Üstün özelliklere sahip uygun fiyatlı Vivo Y21s, piyasaya damgasını vuracak

Türkiye’de üretim yapan teknoloji devi Vivo’nun yeni üst segment özellikli uygun fiyatlı cep telefonu Y21s’i sizler için deneyimledik.

50 mp kameraya sahip Vivo Y21s, üstün çekim imkanlarını tüketiciye sunuyor. Yeni 50 MP ana arka kamera sensörü, yüksek çözünürlüklü fotoğrafçılığı yeniden tanımlıyor. Hayatın en güzel anlarını kolayca yakalayın ve fotoğrafları hem yakınlaştırırken hem de kırparken mutlak bir netlik elde etmeyi beraberinde getiriyor.Gece bile muhteşem selfielere imza atan telefon, 0.8 mm inceliğe ve şık bir tasarıma sahip. Vivo’nun her zamanki kalitesi ile üretilen Y21s, ‘lüksün ince ve son moda hali’ tanımını sonuna kadar hak ediyor.

Ağırlığı Tam Ceplere Göre

182 gr ağırlığa sahip Vivo Y21s modeli, Gün Ortası Rüyası ve Gece Yarısı Mavisi adlı iki farklı renge sahip. Y21s Hücre içi teknolojisinni barındıran 6,51 inç Halo Ekran, sizi net ayrıntıların ve zengin canlı renklerin içine çeker. Film izlemekten oyun oynamaya kadar onunla geçen her saniye heyecan verici bir deneyime dönüşür. İlave Göz Koruma Modu, daha rahat bir seyir deneyimi sunmak için mavi ışığı filtreliyor.

Uzun Ömürlü Bir Yönetim

Pil konusunda da üstün olan Vivo Y21s, üç güçlü yönteme sahip 5000 mAh (Tipik) pil, 18W Hızlı Şarj ve vivo Energy Guardian (VEG). Telefonunuzu hızlıca şarj edin, büyük pil kapasitesinden sonuna kadar yararlanın ve verimli enerji yönetiminin keyfini veriyor.