Akıllı insanların akıllı teknoloji markası OMIX, PİAR İletişim’le anlaştı

Hayatı kolaylaştıran akıllı teknolojileri erişilebilir fiyatlarla tüketici ile buluşturan Singapur merkezli teknoloji markası OMIX, kurumsal iletişim çalışmalarını, markaları dijital çağın iletişim dinamikleriyle tanıştıran PİAR iletişim ile yürütecek.

“Akıllı insanların akıllı teknoloji markası” mottosuyla yola çıkan OMIX, tüm iletişim çalışmaları için PİAR İletişim ile anlaştı. OMIX, teknoloji sektöründeki uzmanlığıyla etkili, sonuç odaklı ve uçtan uca iletişim danışmalığı sunan PİAR İletişim ile yaptığı bu iş birliği kapsamında, stratejik iletişim, medya ilişkileri, lider iletişimi, pazarlama iletişimi, içerik yönetimi ve dijital PR konularında danışmanlık alacak.

Türkiye pazarına kısa süre önce giren Singapur merkezli teknoloji markası OMIX, Uzak Doğu’nun teknolojideki bilgi ve deneyimini yerli üretim kabiliyetleriyle bir araya getiriyor. OMIX, üst segment teknoloji ürünlerini erişilebilir fiyatlarla tüketiciye sunarak pazarda fark yaratıyor.

OMIX Hakkında;

OMIX, teknolojinin sadeleştiği ve akıllı teknolojilere herkesin erişebildiği bir pazar oluşturmak için Singapur merkezli olarak kurulmuş bir teknoloji şirketidir.

OMIX, Uzak Doğu’nun teknolojideki know-how’ını Türkiye’deki üretim kabiliyetleriyle bir araya getirmiş, kurduğu güçlü satış ve servis ağıyla pazara giriş yapmıştır. Her ürününde farklı bir deneyim yolculuğu yaşatmayı hedefleyen OMIX, şık tasarımı ve yüksek teknolojisiyle birbirleri ile konuşabilen akıllı ürünleri kullanıcılarıyla buluşturmayı hedeflemektedir.