Belçika çikolatası Callebaut ve Mona Lisa geliyor

Profesyonel şefler tarafından tercih edilen lezzetler artık evinizdeCallebaut® Çikolata ve Mona Lisa® süslemeleri ile siz de yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayabilirsiniz.

Dünyanın lider çikolata markası Callebaut®’un çikolatalarının kalbi ve ruhu, artık tüm çikolata severlerin hizmetinde.5 farklı tat ve renge sahip en iyi Belçika çikolatalarına artık siz de rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Mona Lisa ile tariflerinizi kolaylıkla dilediğiniz gibi süsleyebilir ve çıtırlık katabilirsiniz. Tüm ürünleri yüzde yüz sürdürülebilir olan Callebaut®, Cocoa Horizons sertifikasına sahiptir. 

Callebaut® ve Mona Lisa, sundukları ürünlerle, farklı tat eşleştirmelerine olanak sağlamaktan süslemeye kadar çikolata tutkunlarının ihtiyaçlarına uygun eksiksiz bir profesyonel ürün yelpazesi sunuyor. Ayrıca bu özel ürünlerin artık ihtiyacınıza ve ölçeğinize uygun 1 kg ve 400 gr paketler olmak üzere alternatif boyutları da hizmetinizde. Yani dilerseniz evde küçük bir çikolata şöleni hazırlayabilir ya da daha büyük gruplara çikolata ziyafeti çekebilirsiniz. 

En İyi Belçika Çikolatası markası Callebaut®: HARİKA ÇİKOLATA TADINA GÜVENİN. HER ZAMAN!

100 yılı aşkın uzmanlığa sahip olan Belçikalı çikolata üreticisi Callebaut®, profesyonellerin vazgeçilmez tercihidir ve Callebaut ürünleri şeflerin özel menüler çıkarmak için her gün güvendikleri çikolatalardır. Dünyadaki en dengeli lezzete sahip Callebaut® çikolataları ile artık siz de eşsiz lezzetler yaratabilir, kendi tariflerinizi hazırlayabilirsiniz.  Bitter, sütlü, beyaz çikolatanın yanı sıra, harika bir şekilde karamelize edilmiş “Gold” çikolatayı ve doğal ışıltılı yakut rengi, meyvemsiliği ve taze notaları ile Callebaut®’un orijinal “Ruby” çikolatasını da keşfedebilirsiniz.  

Bu çikolataların, mermer kek, puding, brownie ve kurabiyelerden cheesecakelere kadar, yaratacağınız her tarife eşsiz bir lezzet katacağına emin olabilirsiniz.

Mona Lisa CRISPEARLS™ ile tatlılarınıza çıtırlık katın

Hazırladığınız tatlı, hamur işi ve dondurmalarınıza keyif veren bir lezzet katmak ister misiniz? Crispearls™, lezzetli çikolata kaplı, parlak ve minik bisküvi incileridir. Atıştırmalık olarak harika bir deneyim sunan bu özel ürün, tatlı kreasyonlarınızı, karşı konulmaz çıtır lezzetlere dönüştürmek için de mükemmel. Beyaz ve bitter çikolata olarak 800 gr’lık küçük paketlerde bulabileceğiniz Crispearls™ ile siz de tüm ustalığınızı sergileyebilirsiniz. 

Nasıl kullanabilirsiniz?

Glaze keklerin ve pastaların üzerine serpebilirsiniz. Ya da bunları mus, krem ve gelato dondurması ile karıştırabilirsiniz. Buzdolabında veya derin dondurucuda birkaç saat bekledikten sonra bile Crispearls™ her zaman çıtır kalır.

%100 sürdürülebilir çikolata ve süslemeler

Yaşadığımız dünyada sosyal sorumluluk ve şeffaflığın, şefler ve tüketiciler açısından her geçen gün daha önemli hale geldiği bir dönemdeyiz. Artık herkes güvenebileceği, tutarlı bir kalite ve sürdürülebilirlik konusunda net bir vizyona sahip markaları arıyor. 

Dünyanın en büyük çikolata üreticisi olan Callebaut®, sürdürülebilirliği iş yapış temeli olarak ele alıyor. Callebaut®, çikolatanın kalbi ve ruhu olan kakaonun üretiminde kullanılan kakao çekirdeklerinin sürdürülebilirliğini sağlamak için, kakao yetiştiricilerinin geçim kaynaklarını iyileştirmeyi amaçlayan ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Cocoa Horizons Foundation ile güçlerini birleştirerek doğal zenginlikleri korumayı hedefliyor. 

Callebaut® ve Mona Lisa ürünlerinin üretiminde kullanılan tüm kakao çekirdekleri, sürdürülebilir şekilde yetiştirilmiş çekirdeklerin kayıtlı yetiştirici gruplarından temin ediliyor. Cocoa Horizons programı ise kendi kendini idame ettirebilen, doğayı ve çocukları koruyan topluluklar oluşturarak kakao yetiştiricilerinin refahını artırmayı amaçlıyor.  

Peki, bu eşsiz tat ve lezzete sahip Callebaut® ve MonaLisa ürünlerini nereden satın alabilirsiniz?

Callebaut® 400 gr ve 1 kg halindeki alternatiflerin 5 farklı ürün gamının tamamını ve MonaLisa Crispearls™’i birçok e-satış platformunda ve ayrıca pastane ve fırın alanında uzmanlaşmış marketlerde bulabilirsiniz.

Bunun yanı sıra 400 gr’lık Callebaut® bitter, sütlü ve beyaz çikolatalar ise 14 Eylül 2021 tarihinden itibaren, sınırlı bir süre için stoklar sona erene kadar BİM mağazalarındaki raflarda yerini alacak.