JBL Quantum Surroundtm ile her sese hakim olacaksınız

En doğru ve en etkili ses deneyimi için JBL QuantumSURROUNDTM sistemi ile geliştirilen Quantum serisi oyuncuları kusursuz ses deneyimine davet ediyor. Seride yer alan kulaklıklar oyuncuların çapraz ateşleri tespit etmekten en ufak düşman hareketlerine kadar tüm ses detaylarının algılanmasını sağlıyor. Quantum serisiyle oyuncular en doğru ve etkileyici ses deneyimine ulaşılabilir fiyatlarla erişebiliyor.

Ses teknolojisi ve tasarım konusunda öne çıkan ürünleriyle 75 yılı geride bırakan dünyanın en çok tercih edilen markalarından JBL, oyuncu kitlesine özel tasarlanan Quantum serisi ile fark yaratmaya devam ediyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de oyun severlerden büyük ilgi gören seri üstün ses performansı ile öne çıkıyor. eMilli Takımlar resmi sponsorluğu ve Bitexen TESFED Türkiye Kupası sponsorluğu ile oyun dünyasına destek olan JBL Quantum serisinde ulaşılabilir fiyatlarla her bütçeye uygun oyuncu kulaklığı ve hoparlörü bulunuyor. 

JBL Quantum 50, JBL Quantum 100, JBL Quantum 200, JBL Quantum 300, JBL Quantum 400, JBL Quantum 600, JBL Quantum 800, JBL Quantum ONE ve JBL Quantum DUO modellerinden oluşan seri, oyuncuların çapraz ateşleri tespit etmekten en ufak düşman hareketlerine kadar tüm ses detaylarının algılanmasını sağlıyor.

Ses odaklı ve sesin net bir şekilde iletilmesini sağlayan bom mikrofonları bulunan JBL Quantum serisi hafifliği ile rahat kullanım sunuyor. JBL Quantum serisinin uzun süreli rahatlık için hafızalı köpük kulak yastıkları bulunuyor. JBL Quantum 50 ile oyuncular her ortamda telefon ve tabletleri üzerinden en doğru sesle oyun oynayabiliyor.

En doğru ses düzeni ile vazgeçilmez oyun deneyimi

Dünyanın dört bir yanındaki oyuncular tarafından test edilerek oluşturulan JBL QuantumSURROUNDTM sistemi şimdiye kadar hayata geçirilen en doğru ses ortamını sunuyor. Bu sistem; JBL Quantum 300, 400, 600, 800 ve ONE kulaklıklarda daha geniş, daha gerçekçi bir mekansal ses alanı ve özellikler oluşturan JBL QuantumENGINE PC yazılımı tarafından desteklenen ses teknolojisini içeriyor. JBL Quantum 800 ve Quantum ONE modellerinde ayrıca aktif gürültü engelleme özelliği de yer alıyor. Bu özellikler ile ortamda ne kadar gürültülü olursa olsun, odak sadece oyunda kalıyor. Oyuncular en doğru ses düzenine sahip seri ile gerçekten oyunun içindeymiş gibi hissedebiliyor. JBL Quantum ONE’a özel olarak oluşturulan QuantumSPHERE 360 teknolojisiyle ise entegre kafa izleme sensörlerine ve kalibrasyon mikrofonuna sahip tescilli algoritmaları ile en küçük hareketler bile hassas bir şekilde izlenebiliyor. Serinin hoparlörü Quantum Duo ise kişiselleştirilebilir renk ayarları, bluetooth bağlantısı, Quantum sound ile inanılmaz ses netliği, 2.5” bas hoparlörü ve 0.75” tweeterıyla oyunculara benzersiz bir deneyimi sunuyor.

Tamamı PC için optimize edilen JBL Quantum serisindeki tüm modeller aynı zamanda konsol, mobil, Discord, TeamSpeak ve Skype ile uyumlu çalışıyor. JBL Quantum kulaklıklar 329 ile 2990 TL arasında değişen fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.