Serez Dondurmacısı’ndan limon ferahlığı

Kendine has reçeteleriyle öne çıkan gurme dondurmacı Serez Dondurmacısı, doğadan sofralara uzanan lezzet hikayeleri yazmaya devam ediyor. Pestisit içermeyen, mevsiminde hasat edilmiş meyvelerle hazırladığı tatlarla doğru dondurmanın en iyisini ve en lezzetlisini sunan Serez Dondurmacısı, yüzde yüz meyve bazlı sorbeleriyle hafif lezzetleri sevenlerin yanı sıra vegan ve vejeteryan beslenmeyi tercih edenleri de unutmuyor. Mersin’den getirdiği C vitamini deposu limonlarla hazırladığı Limon Sorbe ile yaz aylarının en ferahlatıcı lezzet durakları arasındaki yerini alıyor.

‘Ne yiyorsak onu sunarız’ mottosu ile ürünlerinde tatlandırıcı, aroma, renklendirici gibi hazır karışımlara ve katkı maddelerine yer vermeyen Serez Dondurmacısı; Mersin’in verimli topraklarından özenle topladığı C vitamini deposu organik limonlarla hazırladığı Limon Sorbe’nin doğallığı ve lezzetliyle damakları şımartıyor.

Bu yazın en tatlı tazeliği

Güney’in kızgın güneşinde olgunlaşan limonların aromatik tadı, Serez Dondurmacısı’nın özel reçetesi sayesinde Limon Sorbe’ye dönüşüyor. Yüzde yüz meyve bazlı ve hayvansal ham madde içermeyen formüle sahip Limon Sorbe, vegan ve vejeteryan beslenmeyi tercih edenlerin de favorileri arasına giriyor. Gluten, süt ve süt ürünleri içermeyen reçetesiyle laktoz intoleransı olan dondurma tutkunlarına da hitap eden Limon Sorbe, yumuşacık dokusuyla yaz coşkusuna ortak oluyor.

Doğru dondurma bir tık uzakta

Birbirinden lezzetli Serez Dondurmacısı ürünlerine; İstanbul’da Kartal, Maltepe, Bostancı, Acıbadem, Kozyatağı, Ataşehir ve Bakırköy şubelerinin yanı sıra www.serezdondurmacisi.com, GetirYemek ve Yemeksepeti uygulamasından ulaşılabiliyor. Serez Dondurmacısı web sitesinden verilen siparişler için Türkiye’nin dört bir yanına gönderim yapılıyor.

Limon Sorbe Dondurma Videosu

www.instagram.com%2fp%2fCNsP3BOlqp1%2f