Şölen’den bayrama özel Milango, Mojee ve Octiva lezzeti

Çikolata ile Boz İç Antep Fıstığı’nın eşsiz lezzetini bir araya getiren Milango, Octiva ile özel çikolata Mojee, Şölen Çikolata’nın bayram tatlarını oluşturuyor.

Bayramların vazgeçilmez çikolatası MiLanGo, yüzde yüz Boz İç Antep Fıstıklı dolgusu ve enfes çikolatası ile bayram keyfini katlıyor. Amerika’nın en ünlü endüstriyel tasarımcısı Karim Rashid tarafından özel olarak tasarlanan MiLanGo, eşsiz lezzetiyle bayramın her anına eşlik edecek. Kendinden çantalı şık ambalajıyla da özel bir hediye alternatifi olan MiLango, bayramda sevdiklerine ayrıcalıklı bir lezzet sunmak isteyenlerin gözdesi olacak. Fıstıklı çeşidinin yanı sıra fındıklı ve frambuazlı lezzetleriyle her damak zevkine hitap eden Milango, Şölen’in dünyanın sayılı tesisleri arasında yer alan fabrikalarında gıda güvenliği kriterlerine uygun şekilde üretiliyor.

Özel bir deneyim

Şölen’in birbirinden özel lezzetlerinden Mojee, damakta bıraktığı eşsiz tadı, rengarenk şık ambalajları ve özel tasarım kutusu ile bayram coşkusunu evlere getiriyor. Enfes fındık kreması Gerçek Şölen çikolatasına eşlik ederken Mojee, bayram keyfini evlerinde doyasıya yaşamak isteyenlerin keyifli anlarına eşlik ediyor. Şölen’in dünya standartlarındaki fabrikalarında hijyenik koşullarda ve el değmeden üretilen Mojee, her detayı özenle tasarlanmış yepyeni 246 gramlık şık kutusuyla satışa sunuluyor.Mojee doyumsuz tadıyla bu bayram da benzersiz bir lezzet deneyimi yaşatacak.

Bir bayram klasiği olan Octavia, içindeki çıtır patlakları, yumuşacık kreması ve dışındaki gerçek Şölen çikolatası ile evlerde geçirilecek olan bu bayramda da yanınızda… Fındıklı, sütlü, bitter ve Hindistan cevizli olmak üzere tam dört farklı çeşidi ile Octavia’nın tadı yine damaklarda kalacak.  Şölen’in dünya standartlarındaki yüksek kalite ve gıda güvenliği en üst seviyede tutulan fabrikalarında el değmeden üretilen Octavia, 500 gramlık kurdelalı şık kutu, 825 ve 400 gramlık hediyelik poşetler, 210 gramlık hediyelik kutu seçeneklerinin yanı sıra kilogramlık alıma uygun olarak Şölen ikramlık çikolata stantlarında da satışa sunuluyor.  Enfes lezzeti kadar şık bayram paketleriyle de dikkat çeken Octavia, bayrama tat katacak.