Usta Pideci®’den Ramazan Ayına Özel Menü

Pide severleri TAB Gıda güvencesi altında birbirinden lezzetli pidelerle buluşturan Usta Pideci® Ramazan ayında da lezzet şöleni yaşatacak.

Doyurucu menüleri ve ekonomik fiyatlarıyla dikkat çeken Usta Pideci® birbirinden leziz, özenle hazırlanmış ürünleriyle her daim beğeni topluyor. Zengin menüsüyle hem ceplere hem midelere hitap eden Usta Pideci® Ramazan ayına özel paket servis menüsüyle de herkesi sevindirecek. Usta Pideci®’nin leziz Ramazan menüsünde; 8 lahmacun ve 1 Litre içecek 69,99 TL’ye paket serviste lezzet severlerle buluşuyor. Ramazan ayında bu eşsiz deneyimi yaşamak isteyenler, hem midesini hem de ceplerini sevindirecek.

TAB Gıda Lezzetlerine Kesintisiz Erişim Sürüyor

Öncelikli sorumluluğu çalışanların ve lezzet severlerin sağlığı olan hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda, koronavirüse (COVID-19) karşı önlemlerini en üst düzeyde hayata geçiriyor. İlk günden itibaren #evdek®️al hareketini destekleyen ve birçok uygulamayı hayata geçiren TAB Gıda markaları, kademeli normalleşme kararları çerçevesinde düşük, orta ve yüksek riskli gruplu illerde verilen talimatlardaki genel koşullara uygun olarak hizmet veriyor. Tıkla Gelsin®️ yenilenmiş mobil uygulaması veya www.tiklagelsin.com web sitesi üzerinden, Yemek Sepeti’nin online ve mobil kanallarının yanında, Ara Gelsin sipariş hattı üzerinden güvenli bir şekilde siparişleri alıyor. Online ve temassız olarak ödemesi yapılabilen ürünler, hijyen kuralları eksiksiz takip edilerek maske ile hazırlanıyor. Hazırlık aşamasında hem görev yapan çalışanların hem de siparişi teslim eden kuryelerin ateşi düzenli olarak ve sipariş yola çıkmadan hemen önce ölçülerek bilgilendirme kağıdına yazıldıktan sonra, ürün güvenli paket haline getiriliyor. Sipariş uygulamaları üzerinden ‘Siparişimi Kapıya As’ ve ‘Temassız Teslimat’ seçeneğiyle sosyal mesafe kuralına uyulurken, tüm paket servis siparişlerinde kullanılan ’Güvenli Paket’ uygulaması sayesinde, ürünlerin restorandan tamamen kapalı çıkması garanti altına alınarak en sağlıklı şekilde teslimatı gerçekleşiyor.