Teksüt, Trendyol ve Hepsiburada ile 30 dakika sofrada

Teksüt, 2021 yılında e-ticaret ve hızlı market teslimatı yapan perakende satış kanallarında büyümeye ve Teksüt lezzetine daha hızlı ulaşmak isteyenlere yeni alternatifler sunmaya odaklandı. E-ticaret siteleri, marketler ve 30 dakikada hızlı teslimat yapan satış kanallarıyla ürünlerini tüketiciyle buluşturmayı amaçlayan Teksüt, Trendyol ve Hepsiburada uygulaması üzerindeki marketler ve Türkiye’deki Arap nüfusa yönelik ürünler sunan PazarApp üzerinden satışlarına başladı.

Pandemi döneminde yoğun talep gören online market siparişleri artarak devam ederken bu alana daha fazla yatırım yapılarak her geçen gün tüketicilere yeni ve hızlı teslimat yapılan hizmetler sunuluyor. Klasik perakende kanalları olan marketlerle tüketiciye ulaşmak amacıyla Türkiye’deki bayi ağını geliştirmek üzere 2020 yılında önemli yatırımlar yapan ve İzmir Bölge Müdürlüğü’nü hizmete sokan Teksüt online siparişin önemli markaları ile iş ortakları aracılığıyla yaptığı iş birlikleri sayesinde Teksüt lezzetinden vazgeçemeyenlere ürünlerini hızlı bir şekilde ulaştırmayı hedefliyor.

2021’de hedef e-ticaret 

Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş, 2020 yılında klasik satış kanallarında başta özellikle marketlerde Teksüt ürünlerinin yer alması için önemli adımlar atarak bayi ağını genişletmek için yatırım yaptıklarını söyledi. Keleş, bu kapsamda İzmir Bölge Müdürlüğü’nün açılışını yaparak özellikle Ege Bölgesi’nden büyük talep gören Teksüt markasını tüketiciyle buluşturduklarını belirterek, “2021 yılında ise hedefimiz bir yandan market ağını büyütmeye devam ederken, diğer yandan ise online ticaret kanallarında Teksüt’ü hızlı bir şekilde sofralarda olmasını sağlamak. Geçtiğimiz yıl İste Gelsin ile başlattığımız e-ticaret kanallarındaki satışlarımıza yenilerini eklemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Teksüt ürünlerini İste Gelsin, Trendyol & Hızlı Market, Hepsiburada & Hepsiexpress, Gönder, Marul, Bisu, Marketyo ve Pazarapp üzerinden müşterilerimize daha hızlı ulaşıyoruz” dedi. 

Teksüt, Trendyol ve Hepsiburada ile büyüyecek

Türkiye’nin en büyük e-ticaret pazaryeri platformları Trendyol ve Hepsiburada mobil uygulamaları üzerinden müşterilerine en yakın lokasyondaki zincir marketlerden alışveriş yapmasını sağlayarak Teksüt ürünlerini 30 dakikada sofraya ulaşıyor. 

Teksüt ayrıca Türk ve Arap ürünlerinin İstanbul Avrupa Yakası’nda Arap nüfusuna satışını yapan PazarApp uygulaması üzerinden de Teksüt lezzetlerini tercih edenlere hızlı bir şekilde ulaşıyor. 

Siparişler 30 dakikada sofrada

Teksüt, dijital alışveriş sitelerinde beyaz peynir, süzme peynir, krem peynir, süt, kaşar peynir ve yöresel peynir kategorisindeki ürünleriyle zengin bir ürün yelpazesinde Teksüt lezzetlerini tüketicilere ulaştırıyor. Trendyol ve Hepsiburada üzerinden marketlerden sipariş edilen ürünler şimdilik sadece İstanbul ilçelerine teslim edilirken, PazarApp üzerinden verilen siparişler ise şu anda sadece İstanbul Avrupa Yakası’nda müşterilere teslim ediliyor. 

Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş, “2021 yılında pandeminin Türkiye ve dünya ülkelerindeki gelişimi bize gösteriyor ki tüketicilerin, online sipariş kanalları kullanarak alışveriş yapma alışkanlıkları artarak devam edecek. Bu sebeple Teksüt olarak 2021 yılında online sipariş ağımızı büyütmek en büyük hedefimiz.” açıklamasını yaptı.