İşletme ve İletişim Bilimleri Enstitüsü 5 Mart’ta Eğitime Başlıyor

İletişimci Prof. Dr. Ali Atıf Bir’in kurucusu olduğu İşletme ve İletişim Bilimleri Enstitüsü (İBE) , STK temsilcilerine kendi alanlarında ücretsiz eğitimler verecek. 5 Mart’ta eğitim hayatına başlayacak enstitüde kayıt alınıyor.

Prof. Dr. Ali Atıf Bir’in liderliğinde, kurulan İşletme ve İletişim Bilimleri Enstitüsü (İBE), üniversite düzeyinde eğitimi uzaktan sunacak. Kayıt aşamasında mülakattan geçirilecek. Eğitim alma hakkı elde edenler, yüz yüze ve online olarak eğitimlere katılabilecek. Eğitimini başarıyla tamamlayanlar, sertifika hakkını elde edecek. İlk etapta, 15 ile 30 saat arasında değişen eğitimler sunan İBE, İstatistik ve SPSS (Sosyal Bilimler için İstatistik Programı), Çevik Organizasyon Kültürü Yaratmak, Medya Planlama, Marka ve Müşteri Yönetimi, STK’lar İçin Stratejik Yönetim ve İletişim eğitimleri olmak üzere 5 farklı eğitimle başlayacak. Toplumsal değerleri, sosyal girişimciliği ve buna bağlı olarak sivil toplumu geliştirmek amacıyla STK’lar ve sosyal girişimler için geliştirdiği Stratejik Yönetim ve İletişim Eğitimi’ni STK temsilcilerine ücretsiz olarak sunacak. “Toplumsal fayda”yı öncelikleri arasında gören enstitü, böylelikle STK temsilcilerinin görev aldıkları STK veya sosyal girişimde hedeflerine ulaşmaları için daha etkili yöntem ve yaklaşım kazanmalarını sağlanacak.

Rota Belirlenecek

İBE Direktörü Burak Yedek, “Bilime ve kanıta dayalı eğitim modelimizle geleceğin insan odaklı projelerine farklı kazanımlar sağlayacağız. Katılımcılarımız sadece bir form doldurarak değil online olarak gerçekleştireceğimiz mülakatlardan geçerek ailemize katılabilecekler. Onların gelecek hedeflerini dinleyip, onlara özel rotalar belirleyeceğiz. Katılımcılarımızın eğitimler sırasındaki gelişimlerini çok yakından takip eden bir sistem üzerinden ilerleyeceğiz. Alanında uzman eğitimcilerimizle onların geleceklerine yön verirken, geleceğin dünyası için de yeni ilham alanları yaratacağız” diye belirtti.