Hızlı ve Konforlu Saç Şekillendirme Ürünleriyle BaByliss,Tüm Saç ve Tarzlar için İdeal

Üstün teknoloji ürünleriyle saç şekillendirme alanının lider markası BaByliss, kadınlara özel Su Dalgası Maşa, Buharlı Düzleştirici ve Saç Şekillendirici Fırça kategorisindeki ürünleriyle yüksek kalite ve kolay kullanımı bir arada sunuyor. Buhar veya ısı teknolojisinden yararlanan ürünler, her türlü saç tipinde kuaför kalitesindeki şekillendirme performansını sağlarken, kullanıcı dostu teknolojisiyle de öne çıkıyor.

Saç şekillendirmede dünyanın lider markası BaByliss, Deep Waves Su Dalgası, Buharlı Düzleştirici ve Saç Şekillendirici kategorisindeki ürünleriyle, kadınlara istediği tarzı kuaföre gitmeden sağlıyor. Üstün performansının yanında, son teknolojiyle donatılan BaByliss saç şekillendirme ürünleri, kullanıcı dostu ısı ve güvenlik fonksiyonlarıyla da yanık kazalarına izin vermiyor. Covid-19 günlerinde ani düzenlenen iş toplantılarının yanında sağlık mesafesinin korunduğu sosyal anlarda, kadınların daima bakımlı görünmesinde başrolü üstleniyor. BaByliss Japanese Steel Sakal Kesme ve Şekillendirme, Saç Kesme, Yüz ve Vücut Bakım serileri de erkeklerin stillerini koruyor.

Stillere Su Dalgası Etkisi
BaByliss Easy ve Deep Waves adıyla iki farklı kategoride bulunan Su Dalgası Saç Maşası, kadınlar için kolay ve pürüzsüz bukleleri yaratıyor. Deep Waves, 200°C’ye kadar ısınabilen ve sıcaklık derecesini sabit tutan Advanced Ceramics™ ısı sistemi ile hızlı ve kolay şekillendirmeyi sağlıyor. Ayrıca cihazlar, farklı saç tipleri için 160 ile 200 derece arası 3 farklı ısı ayarı seçeneği sunuyor. 30 saniye sürede ısınan yapısıyla acil toplantılar ve online görüşmeler öncesinde kadınların saçlarını hızla ve kolayca şekillendirmesine yardımcı olan Deep Waves Su Dalgası Saç Maşası, 2,5 metrelik kablosu ayrıca ısı iletmeyen silikon soğuk ucu ve turmalin – seramik kaplamasıyla dikkat çekiyor. Son derece konforlu ve güvenlikli kullanım imkanı sunan Easy Waves Su Dalgası Saç Maşası ise nano titanyum – seramik kaplaması sayesinde yumuşak ve parlak bir sonuç sağlıyor.

Şekillendirmeye Buhar Gücü
BaByliss Ipro Steam, Pure Steam, Steam Straight, Mist olarak 4 farklı kategorideki Buharlı Saç Düzleştirici serisi yine eşsiz teknolojileriyle saçlara şekil veriyor. Plakalarının açılıp kapanması sırasında saça uygulanan buharla şekillendirme işlemini gerçekleştiren BaByliss Buharlı Saç Düzleştirici modelleri arasında, dijital ekranı sayesinde her saç tipine özel ısı ayarını yapan ürünler bulunurken, nano titanyum seramik kaplamasının yanı sıra otomatik kapanma fonksiyonuna sahip modeller de mevcut. Nemlendirici buhar özelliğinin yanı sıra, plaka tepesine takılan iki adet ısı iletmeyen silikon uç özelliğiyle de BaByliss Buharlı Saç Düzleştirici serisi, saçlara zahmetsizce şekil verebilmeyi mümkün kılıyor.


Bakımlı Saçlara Hava Formülü
BaByliss Saç Şekillendirici fırça serisindeki Big Hair Dual (AS950E ve AS952E) ve Luxe (AS970E) modelleri ile Air Styler (AS136E) modeli, kullanıcıların istediği saç tipini zahmetsizce uygulamalarını sağlıyor. AS136 Air Styler, 1.000 W hava üfleme gücünü kullarak, değiştirilebilir 50 mm termal fırça sayesinde her saç tipine uygun kullanım sunuyor. İki ısı ve bir soğuk hava modu bulunan Big Hair Dual ve Luxe modelleri ve Air Styler modellerinde koruyucu kılıflar da yer alıyor. İyon teknolojisiyle saçların elektriklenmesinin de önüne geçen ürünler, saçı kavrayarak yaptığı şekillendirme işleminde kuaför salonu kalitesini tüketiciye sunuyor. Big Hair Dual ve Luxe, 650 W seçeneği ile enerji tüketiminde de yüksek verim sunuyor. Ürünlerde standart olarak 2,5 metre uzunluğunda kablo seçeneğiyle beraber kolay kullanım sağlanıyor.