HUAWEI MatePad T10s Online Eğitimde İddialı

Evde kal döneminde bilgisayar ve tabletler eğitimin en önemli yardımcısı oldu. Kullanışlı yapısı ile Huawei MatePad T10s, özellikleriyle öğrencilerin eğitim hayatına katkıda bulunuyor. Ürünün satış fiyatı ise 1.750 TL.

Çinli üretim devi Huawei, tablet kategorisindeki ürünleriyle dikkat çekiyor. Bilgisayarlara oranla daha uygun fiyatta olan tabletler, fonksiyonlarını da her geçen gün geliştiriyor.  Huawei  MatePad T10s ile ses girişi kalitesi, sesleri uzak mesafeden net bir şekilde alabilen mikrofon sistemi ile sağlanıyor. Ek olarak, mikrofonlar gürültü engellemeyi de destekliyorlar, bu nedenle daha iyi bir ses kalitesi için arka plan gürültüsü de azaltılıyor. Ayrıca Harman Kardon tarafından tasarlanan çift hoparlörlü ses çıkışı, konuşmaların en net şekilde duyulmasını sağlıyor. Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bir dereceye kadar, çevrimiçi dersler daha az ilgi çekicidir, çünkü öğrencilerin bazen sınıfta olduğundan daha sabit olmaları gerekir. Hareket etmek onları web kamerası kadrajından çıkarabilir. Bu nedenle Huawei MatePad T10s, FollowCam özelliğini sağlıyor. Çevrimiçi bir sınıfta, toplantıda veya başka bir canlı yayın oturumunda, bu işlev bir kullanıcıyı hareket halindeyken bile izleyebilir ve kadrajın dışına çıkmadan hareket etmeleri için onlara biraz daha fazla özgürlük sağlar.

 Göz Sağlığını Koruyor

Huawei MatePad Serisi, birçok göz koruma özelliğini destekliyor. Öncelikle TÜV Rheinland tarafından onaylanmış mavi ışığı filtreleyen Göz Konforu Modu, kullanıcıların gözlerini etkili bir şekilde korumak için 1980 x 1200 çözünürlükteki ekran Huawei ClariVu Ekran Geliştirme teknolojisi ile uyum içinde çalışıyor. Huawei MatePad T10s ayrıca Kids Corner tarafından duruş, parlaklık, engebeli yol ve mesafe uyarılarını desteklemek için kullanılan birçok sensör içeriyor. Huawei MatePad T10s, rahat ve sağlıklı bir okuma deneyimi sağlamak için kontrastı, parlaklığı, keskinliği, doygunluğu ve daha fazlasını ayarlayarak e-Mürekkep efektlerini taklit eden e-Kitap modu da sunuyor.