Yumoş ve Cif’ten Yeni Ürünler

Dünyanın temizlik devleri Yumoş ve Cif yeni ürünlerini tanıttı. Yumoş, yıllardır bilinen yumuşatıcı markasına deterjanı eklerken, Cif ise Covid-19 savar yeni alkol bazlı ürününü raflara koyduğunu duyurdu

Temizlik dünyasında iki önemli gelişme yaşandı. 20 yıldır giysilerin yumuşaklığını, canlılığını ve bakımını üstlenen Yumoş, ilk kez çamaşır deterjanı çıkardı. Giysilerin ilk günkü gibi yeni kalmasını ve canlı renklerini korumasını sağlayan Yumoş Deterjan serisi ile tüketicilerin karşısına çıkıyor. 20 yıldır eşsiz kokularıyla giysilere eşlik eden ve ilk kez çamaşır deterjanı kategorisine adım atan marka, Yumoş Deterjan serisi ile giysilerin zamanla yıpranmasını önlüyor, renklerini ilk günkü gibi koruyor ve giysilerin ihtiyacı olan bakımı sağlıyor.  Yumoş Deterjan Serisi’nin Renkli ve Siyah varyantları içeriğindeki Pro-Fibre teknolojisi ile giysilerin liflerini sararak dokusunu onarıp korurken canlı ve renkli giysilerde zamanla oluşan tüylenmeyi ve yıpranmayı engelleyerek uzun süre göz alıcı ve yeni gibi kalmasını sağlıyor. Narin giysiler için geliştirilen Yumoş Deterjan varyantı ise micellar teknolojisi ile giysilerde doku bakımını sağlıyor.  Ön yıkamaya gerek duymadan giysileri nazikçe temizleyen Yumoş Deterjan serisi içeriğindeki Yumoş eşsiz parfümü sayesinde, giysilerde ferah ve temiz bir koku bırakırken sahip olduğu şeffaf formülü ile giysilerin üzerinde kalıntı bırakmadan bakımını yapıyor.

Mikrop ve Virüslere Karşı

 Ev temizliğinin ikonik markası Cif ise, şimdi de artan hijyen ihtiyacına Cif Ultra Hijyen Alkol Bazlı Sprey ile cevap veriyor. %80 alkol içeren Cif Ultra Hijyen Alkol Bazlı Sprey, evde ve dışarıda sık temas edilen yüzeylerde hijyen sağlıyor.. İçinden geçtiğimiz bu dönemde ev içi yaşam alanlarının yanı sıra dış alanlarda da artan hijyen ihtiyacına yönelik olarak geliştirilen Cif Ultra Hijyen Alkol Bazlı Sprey, pratik kullanımı ile sık temas edilen yüzeylerde hijyen sağlıyor.  İçeriğinde bulunan %80 alkol ile hijyen sağlayan Cif Ultra Hijyen Alkol Bazlı Sprey, her kullanımda geriye ferah bir koku bırakıyor. Ürün, alışveriş arabası, kapı kolu, kargo paketleri, asansör düğmesi, ışık düğmesi, masa, anahtarlar, banyo ve tuvalet gibi bir çok farklı yüzeyde güvenli kullanım sağlıyor.Cif Ultra Hijyen Alkol Bazlı Sprey evde ve dışarıda taşınabilecek üç farklı ebat seçeneğiyle süpermarketlerve e-ticaret gibi kanallarda satışa sunuluyor.