Huawei FreeBuds Studio Müziğe Doyuluyor

Dünyanın teknoloji devi Huawei’nin yeni kulaklığı FreeBuds Studio, üstün ses özellikleriyle kullanıcının dinlediği müziği ve filmi tam olarak duymasını, tüm sesleri hissetmesini sağlıyor. Cihaz 3.499 TL etiket fiyatına sahip.

İyi bir kulaklık, günümüz tüketicileri için mutlaka sahip olunması gereken bir teknolojik cihaz haline geldi. İster iş ister eğlence için olsun, kulaklıklar günümüzde önemli bir rol oynuyor. FreeBuds ve FreeLace Serileri’nin başarısı ile Huawei, ilk kulak üstü kulaklıkları olan HUAWEI FreeBuds Studio’yu piyasaya sürdü ve bu pazara resmi olarak giriş yaptı.  Piyasada çok sayıda ANC kulaklık bulunuyor, ancak bunlar, istenmeyen gürültü senaryolarını karşılamak için genellikle tek bir gürültü giderme modu kullanıyor. Sonuç olarak, kulaklıklar metro gibi gürültülü yerlerde gürültü seviyesini düşürebilmesine rağmen, nispeten sessiz bir yerde kullanılırken doğal ses veremiyorlar.

Dış Sese Duyarlı

Huawei FreeBuds Studio, dahili IMU sensörü ve mikrofon sisteminden oluşan dinamik bir gürültü algılama sistemi ile ANC kontrol sistemine sahip. Dinamik algılama sistemi, kulaklıkların ortam seslerini doğru bir şekilde tanımlamasına izin verirken, ANC kontrol sistemi etrafındaki sesleri belirlemek için birden fazla mikrofon kullanıyor ve böylece üç mod arasında akıllıca geçiş yapıyor: Ultra Mod, Genel Mod ve Rahat Mod.  Örneğin, çok gürültülü bir uçakta veya trende olduğunuzda, kulaklıklar otomatik olarak Ultra Moda geçiyor. Restoranlar ve kafeler gibi yerlerde Genel Modda çalışıyor. Aynı şekilde, kütüphane veya ofis gibi sessiz yerlerde, daha doğal ve rahat gürültü önleme efektleri için Rahat Moduna uyum sağlıyor.  HUAWEI FreeBuds Studio ayrıca, daha net insan konuşmasını vurgularken ortam sesini azaltabilen benzersiz bir ses moduna sahip. Bu mod, kullanıcıların kulaklıkları çıkarmadan hızlı konuşma yapabilecekleri anlamına gelir. Bu modu kullanarak, metrodaki veya hava alanındaki duyurulardan da kullanıcılar haberdar olabilir.

Yüksek Çözünürlüklü Keyif

Huawei FreeBuds Studio, yüksek çözünürlüklü müzik çalarlarda yaygın olarak kullanılan Hi-Fi seviyesinde bir ses yongası ile güçlendirildi. Saf ve ayrıntılı sesler üretmek için ses sinyali bozulmasını ve arka plan gürültülerini etkili bir şekilde azaltan kulaklıklar ayrıca daha geniş bir frekans tepkisi ve daha yüksek hassasiyet sağlayan 4 katmanlı 40 mm polimer diyaframa sahip.. Ara bağlantı çağı giderek daha hızlı bir şekilde ilerlerken, birden fazla cihaza sahip olmak dijital vatandaşlık için bir norm haline geldi. HUAWEI FreeBuds Studio, Android, iOS ve Windows cihazlarla çift cihaz bağlantısını desteklediği için, kullanıcı birden fazla cihaz kullanıyorsa bağlantı değiştirmesine gerek kalmıyor. Huawei FreeBuds Studio, Siyah ve Şampanya Sarısı renk seçenekleriyle 3.499 TL tavsiye edilen son tüketici fiyatıyla kaliteli ses meraklılarına Huawei Online Mağaza üzerinden sunuluyor. Huawei FreeBuds Studio satın almak isteyen kullanıcılar da vade farksız 6 taksit avantajından faydalanabiliyorlar.