Öğrenciler için teknoloji setinde dizüstü, kulaklık, powerbank ve 3D yazıcı var

Günümüz öğrencileri okula başlarken artık defter, kalem ve silgi tek başına yeterli olmuyor. Öğrenciler için mutlaka bir dizüstü bilgisayar, bir kablosuz kulaklık, bir büyük ekran monitör, bir powerbank ve bir de 3D yazıcıyı listeye eklemek gerekiyor. HardwareLab, sizler için satın alınabilecek öğrencilere uygun teknolojik ürünleri tespit etti.

Yaklaşık 20 milyon öğrenci eylül ayında okulların yeni den yüz yüze eğitime geçmesini beklerken, veliler de alışveriş telaşında. Bu yıl en büyük gereksinim ise teknolojik cihazlar. Çünkü okullar her ne kadar yüz yüze açılıyor olsa da, Delta varyantının etkili olması halinde yeniden online eğitime geçilmesi de söz konusu. Bu durumda öğrencilerin şimdiden teknolojik olarak, her türlü duruma hazırlıklı olması gerekiyor. HardwareLab olarak, velilere yapmaları gereken teknolojik alışveriş konusunda alternatifler sunmak istedik. Her biri kendi alanında en iyi olan markalardan derlenen, öğrenci teknoloji seti, bir yıl boyunca velilerin eğitim noktasına gözünün arkada kalmasına mani olacak kalitede yer alıyor.

Hem okul hem de evdeki eğitim için bilgisayar

İlk bilgisayar yer alıyor. Çocuklar her ne kadar yüz yüze eğitime gidiyor da olsa, evdeki bilgisayar kullanma alışkanlıklarını okulda da devam ettirebilirler. Dersleri kaydetmek, ders sırasında envanterleri Google’dan bulmak ve video ile fotoğraflarla dersleri desteklemek için öğrenciler için bir bilgisayar olmazsa olmaz ihtiyaç. Bu konuda da Acer’ın Swift 3 AMD modeli tam da bu ihtiyaca göre düzenlenmiş bir ürün. 4.700 TL’lik etiket fiyatı ile kendi sınıfının ekonomik ürünlerinden olan Acer Swift 3 AMD, 14 inç ekrana, aydınlatmalı klavyeye, 3.7GHZ hıza, tam şarj ile 6 saat ve üstü kullanım özelliğine sahip. Full HD görüntü kalitesi de sunan ürün, öğrencilerin okula gidip gelirken yanlarında bulunabilecek sağlam, kaliteli ve birçok işlemi aynı anda takılmadan, donmadan gerçekleştirebilen bir performans bilgisayarı olarak ön planda bulunuyor.

Her şeye hakim olmak için büyük ekran monitör

Öğrencilerin teknolojik donanımı için bir başka önemli gereksinim ise monitör. Bu konuda da Acer’ın ED322QAWMidx 31.5 modeli önerilebilir. Online satış sitelerinde 1.999 TL’den başlayan uygun fiyatı ile dikkat çeken ürün, 31.5 inç ekrana sahip. Dahili hoparlörün de olduğu monitörde, 75 hz yenileme hızı ve 1920×1080 çözünürlük bulunuyor. Ekran titreşimini azaltan ve ortamdan gelen ışık yansımalarını göstermeyen monitör, ders çalışmak ve online derslere katılmak için olmazsa olmaz ürünlerden biri.

Bağlantısı kesilmeyen sağlam kulaklık

Bir başka teknolojik öğrenci ihtiyacı ise hiç kuşkusuz ki kulaklık. Özellikle de kablosuz kulaklıklar, öğrencilik hayatını daha da kolaylaştırmalarıyla ün saldı. Bu noktada ise bizim tavsiyemiz Baseus W07 True Wireless Kulak İçi Bluetooth Kulaklık olacak. Şarj edildiğinde 4 saate kadar kullanımı olan ürün, toza ve suya dayanıklı olması nedeniyle okullarda öğrencilerin bozmadan ve kırmadan kullanabileceği bir ürün. Kulaklığı öğrenciler için önermemizdeki bir başka özelliği ise sesin titrememesi ve kaybolmamasını sağlamasından geliyor. Her türlü mobil cihaza da bağlanabilen kulaklık, 5 gr ağırlığında ve cihazla 10 metre mesafeye kadar iletişim kurma özelliğine sahip. Ürün 599 TL’den alıcı buluyor.

Enerjisi kesilmeyen telefonlar için powerbank

Okula gidip gelen öğrencilerin her zaman erişilebilir olması için gereken bir başka teknolojik ihtiyaç ise, powerbank. Bu konuda da Baseus’un Starlight 22.5W Dijital Ekranlı 20.000 mAh Powerbank çözümü sorunların üstesinden geliyor. PD3.0 18W, QC 3.0 ve SCP 5A standartlarında hızlı şarjı destekleyen, Type-C PD3.0 ve 2x USB QC4.0 bağlantı noktası bulunan Baseus Starlight 22.5W 20.000 mAh Dijital Ekranlı Powerbank ile aynı anda üç farklı cihazı şarj edilebiliyor. 22.5W çıkış gücü ile istikrarlı bir şarj sağlarken 20.000 mAh kapasitesi ve evrensel uyumluluğu ile tüm cihazlarınızda güvenle kullanabileceğiniz Baseus Starlight 22.5W 20.000 mAh Dijital Ekranlı Powerbank, Lightning, Micro USB ve Type-C kablolar ile şarj edilebilir. Ürünün satış fiyatı 349 TL.

Eğitimdeki ileri nokta 3D yazıcı ile baskı dönemi

Son dönemde eğitim denilince akla gelen bir başka teknolojik ürün ise 3D yazıcı. Bu noktada ise Zaxe’nin xilite modeli tam öğrencilere göre. Zaxe xlite 3D Yazıcı, 5 inç kapasitif dokunmatik ekranı, 220x230x200 mm baskı alanı, çift taraflı PEI manyetik baskı tablası, otomatik kalibrasyon özelliği ile sizler için tasarlandı. xlite 3D yazıcı modelinin tüm mekanik parçaları sorunsuz ve üstün baskı deneyimi yaşatıyor. Öğrenciler bu 3D yazıcı ile tarihi mekanların bire bir kopyasını yapabiliyor, yaratıcılıklarını geliştirmek için ürünler icat edebiliyor aynı zamanda da mühendislik becerilerini de geliştirerek kendilerini geleceğe tam olarak hazırlayabiliyorlar. Ürün 5.999 TL’den alıcı buluyor. Yazıcı için filamentler ise 250 TL’den başlıyor.