Yeni yıl hediyesi arayanlar için kaliteli teknoloji alternatifleri

2022 yılında yaptığı alışveriş listeleri ile uygun fiyatlı ve kaliteli teknolojik ürünlerin tüketiciyle buluşmasında rol üstlenen HardwareLab, yıl sonu hediyeleri için de yeni bir liste oluşturdu. Birçok markaya ait, farklı kategorilerdeki ürünler, yıl içinde HardwareLab tarafından bültenleri yazılan yada incelenen markalar arasından özenle seçildi. Yeni yılda daha uygun bir fiyatla ve daha kullanışlı ürünler elde etmek, hediye almak isteyenler için rehber olacak listemiz şöyle şekillendi:

TCL Mini LED TV C835’te Renk ve Ses Kalitesi Üst Seviyede

TCL Mini LED TV C835, tüm beklentilerinizi karşılayan çok yönlü bir TV’dir. Mini LED bölgesel karartma ve 144Hz yüksek yenileme hızına sahip ekran sayesinde, can sıkıcı yırtılmalar ve takılmalar olmaz. Ayrıca Dolby Atmos özellikli profesyonel ONKYO ses sistemi kulaklarınıza ziyafet yaşatmaya hazırdır. Sadece rahat bir koltuğa oturun, patlamış mısırınızı alın ve bir film gecesinin keyfini çıkarın. C835, son derece ince ve çerçevesiz gövdesiyle yaşam alanınıza mükemmel uyum sağlayarak, bir sanat eseri gibi evinize değer katar.

Her bir bağımsız piksel boyutundaki LED için 16-bit kontrol çekirdeği sayesinde ekran tasarımında büyük ölçüde çığır açıldı! Işık yayan her birim, daha koyu siyah ve daha saf beyaz elde etmek için hassas bir şekilde kontrol edilir ve gerçekçi her resmin gösterilmesini sağlar. TV’nizde düzensiz arka ışık veya bulutlanma ve parıldama olarak bilinen durumlar can sıkıcı olabilir. Bu problemlerin tek çözümü, mini LED teknolojisidir! TCL Demura Tech, ışık kontrolünün doğru olmasını sağlar. Görüntüler, her açıdan, olması gerektiği gibi görsel olarak çok açık ve belirgindir. Ürünün satış fiyatı ise 31.999 TL

Ürünü satın almak için buraya tıklayın: TCL 55C835 55 inç 4K UHD MINILED Google TV : Amazon.com.tr: Elektronik

Melitta Look V Serisi Kahveseverler İçin Birçok Özelliği ile Ön Planda

Bir başka ürün ise kahve tutkunları için. Melitta Look V Perfection cam sürahili filtre kahve makinesiYeni Melitta Look Perfection, yeni ve modern tasarımı ve zarif paslanmaz çelik malzemesi ile etkileyicidir.
Aynı zamanda çıkarılabilir su deposu veya Melitta patentli AromaSelector gibi kullanışlı özellikleri de Melitta Look Perfection kahve makinesini tercih etmenizi sağlar. Çıkarılabilir su haznesi, filtre kahve makinesinin kolayca doldurulmasını ve temizlenmesini mümkün kılmaktadır.

– Tam aroma gelişimi için optimum demleme sıcaklığı
– 20, 40 veya 60 dakika için programlanabilir sıcak tutma süresi
– Çıkarılabilir döner filtre (bulaşık makinesinde yıkanabilir)
– Damlama önleyici
– Su seviye göstergeli şeffaf su deposu
– Işıklı açma/kapama düğmesi
– Otomatik kapanma
– 10 bardak kapasite

Su haznesini doldurmak ve temizlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Şeffaf su haznesi, gömme bir tutamaca sahiptir ve makineden kolayca çıkarılabilir. Sabahları sert bir kahve veya akşamları daha yumuşak içimli bir kahveye ne dersiniz ? Tam da bu yüzden Melitta olarak AromaSelector’ı geliştirdik. Bu özellik ile kahvenizin tadını aynı tür ve miktar kahveyi kullanarak bazen hafif bir kahve ile bazen de daha sert bir kahve ile çıkarabilirsiniz. Ürünün satış fiyatı ise 2.999 TL.

Ürünü satın almak için buraya tıklayın: Melitta Look V Perfection Filtre Kahve Makinesi Siyah | Melitta (hakman.com.tr)

Acer’dan Hem Oyun Hem de Zorlu İşler İçin GeForce RTX 30

Bir diğer alternatif ise oyun tutkunlarına yönelik. 12. Nesil Intel® Core™ i7 işlemci1 ile NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Serisi GPU’ların (maksimum MGP için tamamen optimize) güçlerini birleştirerek oyun dünyasının lideri olun. İki adet 4. Nesil M.2 PCIe yuvası ve 32 GB’ye kadar DDR4 3200 RAM ile dizüstü bilgisayarınızda en yüksek hıza ve devasa depolama kapasitesine ulaşın.

  • Microsoft®Windows 11 Homeİşletim Sistemi
  • Maksimum12. NesilIntel® Core™ i7 İşlemciler1
  • MaksimumGeForce RTX™ 30 SerisiDizüstü Bilgisayar GPU’su1
  • Maksimum32 GB, 3200 MHzDDR4 Bellek

12. Nesil Intel® Core™ işlemciler, hem üstün oyun performansı hem de kusursuz çoklu görev yürütme esnekliği sunar. Yeni inovatif mimari, doğru çekirdeği doğru iş yüküyle eşleştirir. Böylece arka plan görevleri, oyununuzu kesintiye uğratmaz. Sohbet ederken, internette gezinirken, canlı yayın yaparken, video kaydederken, düzenleme yaparken ve oyun oynarken performans kaybı yaşamazsınız. NVIDIA’nın 2. Nesil RTX Ampere mimarisi ile desteklenen en yeni grafik kartları, ışın izlemeli en gerçekçi grafikleri ve NVIDIA DLSS gibi son teknoloji yapay zeka özellikleri sunar. Yeni Max-Q teknolojileri ise yüksek performanslı ince dizüstü bilgisayarların her zamankinden daha hızlı ve daha iyi olması için yapay zekayı kullanır. Ürünün satış fiyatı ise 35.600 TL

Ürünü Satın Almak İçin Buraya Tıklayın: Nitro Dizüstü Oyun Bilgisayarları | Acer Türkiye

Sağlığını Korumak ve Fit Olmak İsteyenlere Fitbit Inspire 3 Modelleri

Yenilikçi ürünleri ile öne çıkan ve Google çatısı altında faaliyetlerini yürüten Fitbit’in sağlık, spor, uyku ve stres yönetimi konusunda güçlü özelliklerle donattığı yeni akıllı saat modelleri Versa 4, Sense 2 ve Fitbit Inspire 3 önemli hediye alternatifleri arasında bulunuyor. Yakın dönemde resmi olarak Google bünyesine katılan Fitbit’in yeni akıllı saat modellerinden Fitbit Versa 4 ve Sense 2 yeni Fitbit OS tarafından destekleniyor. Kolay ara yüzü ile kullanıcılara başarılı bir akıllı saat deneyimi sunan cihazların her ikisi de ince ve hafif tasarımları ile öne çıkıyor.

Stresi daha iyi yönetme konusunda da vücudun stres karşısındaki tepkisini ölçen cEDA vücut tepki sensörü ile gelen Sense 2, gün boyu stres seviyesinin izlenmesine yardımcı oluyor. Bu sensör sayesinde cihaz ayrıca stres seviyesini ölçmek için kalp atış hızı değişkenliğini ve vücut ısısını kullanıyor. Bu şekilde, potansiyel tetikleyicilerin fark edilmesine, zaman içinde dayanıklılığı artırmak için bir özel bir stres yönetimi uygulaması oluşturulmasına imkan tanıyor. SpO2 teknolojisini de destekleyen saat, kapsamlı bir sağlık ve fitness verisi sunuyor. Kullanıcılar Vücut Tepkisi sensörüne ek olarak akıllı saat solunum hızı ve dinlenme kalp ritmi ölçümü gibi çeşitli tıbbi özelliklerini bünyesinde barındırıyor. 10 güne kadar batarya ömrü sunan Sense 2, 10 dakikada %75’e dolum sağlayan hızlı şarj teknolojisiyle geliyor. Saatteki en önemli özelliklerden biri 2022’nin sonunda devreye girecek olan Google Maps ve Wallet entegrasyonu olacak. Fitbit Sense, 5.380 TL fiyat etiketiyle satışta.

Ürünü satın almak için burayı tıklayın: Fitbit Sense Akıllı Saat- Karbon Siyah Fiyatı – Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com)

Gücünü Korumak İsteyenlere Baseus Blade Power Dijital Ekranlı Power Bank

Günümüzde enerji olmadan evden adım atmak mümkün değil. Bunun için powerbank olmaz ise olmaz ürünler arasında bulunuyor. Yüksek kaliteli bileşenlerden üretilen Baseus Blade Power Dijital Ekranlı 100W 20.000 mAh Powerbank eşsiz bir performansa sahiptir ve üzerinde bulunan Type-C ve USB çıkışları çıkışı sayesinde aynı anda dört farklı cihazı şarj etmenize olanak tanır. 100W çıkış gücü ile istikrarlı bir şarj sağlarken 20.000 mAh kapasitesi ve evrensel uyumluluğu ile tüm cihazlarınızda güvenle kullanabileceğiniz Baseus Blade Power Dijital Ekranlı 100W 20.000 mAh Powerbank Type-C kablolar ile şarj edilebilir. 526 g Hafif ve kompakt tasarıma sahip. Type-C girişi ile şarj edilebilen Baseus Blade Power Dijital Ekranlı 100W 20.000 mAh Powerbank ile akıllı telefonunuzu veya tabletinizi birden çok kez şarj etmek mümkündür.

Performansı ile dikkat çeken Baseus Blade Power Dijital Ekranlı 100W 20.000 mAh Powerbank en popüler hızlı şarj teknolojilerini desteklemektedir. 65W USB-C ve 30W USB-A, bilgisayarınızı ve akıllı telefonunuzu aynı anda tam hızda şarj eder. Mobil cihazınızı otomatik algılayarak sadece mobil cihazınızın ihtiyacı olduğu kadar güç sağlayan Baseus Blade Power Dijital Ekranlı 100W 20.000 mAh Powerbank akıllı enerji yönetim sistemine sahiptir. Baseus Blade Power Dijital Ekranlı 100W 20.000 mAh Powerbank aşırı akım, aşırı voltaj, aşırı şarj, aşırı deşarj, aşırı ısınma, kısa devre ve elektromanyetik alan korumaları ile cihazınıza zarar gelmesini engeller, aksesuarlarınız ve mobil cihazlarınız için güvenli şarj sunar. Ürünün satış fiyatı 2.600 TL

Satın almak için buraya tıklayın: Baseus 100w Pd 20000mah Dijital Göstergeli Hızlı Şarj Powerbank Laptop Powerbank Siyah Fiyatı, Yorumları – TRENDYOL