Chery’den inovasyona 14 milyar dolar

Çin’in önde gelen otomotiv üreticisi Chery’nin ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Chery Uluslararası İş Konferansı, Çin’in Wuhu kentinde gerçekleştirildi. Wuhu Belediye Yönetimi ve Anhui İl Yönetimi’nin üst düzey yetkilileri, UNICEF ve IUCN’den temsilciler, tüm dünyadan 2 binin üzerinde bayinin katıldığı konferansta Chery, eğitim, çevre koruma ve yeni ekolojinin diğer yönlerini kapsayan olağanüstü ve kapsamlı bir sürdürülebilir ekosistem inşa etmeyi taahhüt eden ESG uygulamalarını tanıttı. ı.

Çin’in üst üste 21 yıldır binek otomobil ihracatının lider markası olan Chery, sektörde yeni nesil için yaptığı hazırlığı ve ekolojiye verdiği önemi dünya çapında bir organizasyonla duyurdu. Bu kapsamda Çin’in Wuhu kentinde “Geleceği Şekillendirmek ve Birlikte Hayalleri Gerçekleştirmek” başlığı altında gerçekleştirilen 2024 Chery Uluslararası İş Konferansı, yoğun bir katılıma sahne oldu. Chery, Wuhu Belediye Yönetimi ve Anhui İl Yönetimi yetkilileri, UNICEF Çin temsilcileri, Doğaya Dayalı Çözümler (NbS) Yönetim Merkezi ve 2 binin üzerinde bayi temsilcisinin katıldığı konferansla, etkinliğin otomotiv endüstrisindeki küresel önemine vurgu yaptı.

Chery geleceğe yönelik stratejik vizyonunu açıkladı!

Chery Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yin Tongyue’nin ev sahipliği yaptığı organizasyonda elektrikliye geçiş, akıllı çözümler, düşük karbon ve küreselleşme konusundaki en güncel geliştirme stratejisini de paylaştı. 2023 yılında Çin’in en büyük otomobil ihracatçısı olarak 940 bin adet araç ihraç eden Chery, böylece küresel otomobil pazarındaki gücünü bir kez daha vurgulamış oldu. Markasını geliştirmeye, çok markalı portföyünü genişletmeye, bilim ve teknoloji inovasyonuna yatırım yapmaya odaklanan Chery; yeni enerji ve akıllı bağlantı konusunda Ar-Ge yapmaya ve uluslararası iş birliğini güçlendirmeye odaklanırken, aynı zamanda sosyal sorumluluklarını yerine getirmeye devam edecek. Bununla birlikte marka, kendisini “dünya standartlarında çevre dostu akıllı ulaşım teknolojisi şirketi” olarak konumlandırmak için çalışmalarına hız veriyor.

Chery Başkanı Guibing yeni iş modelini açıkladı!

Chery, önümüzdeki 5 yıl içinde sürdürülebilir kalkınmayı sağlamak üzere geleceğe yönelik stratejik planını açıkladı. Ayrıca Chery International Başkanı Zhang Guibing, Yeni Çağı Birlikte Yaratmak konulu bir kapanış konuşması yaptı. Konuşmasında, otomotiv sektörünün gelecekteki iş modelinin “yüzde 70 araç satışı + yüzde 30 otomotiv ekosistem hizmetleri” şeklinde kapsamlı bir modele dönüşeceğini ifade etti. Ayrıca bu, rekabet modelinin geleneksel fiyat, ürün ve marka rekabetinden, ekosistem odaklı yeni bir savaş alanına dönüşümünü gösterdiğini vurguladı. Chery, bu değişikliklere yanıt olarak proaktif temel stratejilere odaklanıyor: ESG sorumluluklarını güçlendirmek ve sürdürülebilir kalkınmaya öncelik vermek; yetenek yetiştirmeyi geliştirmek ve yenilikçi bir yetenek havuzu oluşturmak; geleceğe yönelik bir yaklaşımla endüstrinin gelişimine rehberlik etmek üzere yeni bir otomotiv ekosisteminin oluşturulmasına aktif olarak katılmak.

İlk uçan daire tipi drone’unu tanıttı!

Konferansta Chery’e ait ilk uçan daire tipi drone, dört ayaklı eğlence robot köpekler ve dünyanın ilk iki ayaklı hizmet robotu da gövde gösterisi yaptı. Bu robotlar halen eğitim aşamasında olup Chery’nin küresel showroom’larında ve 4S mağazalarında tüketicilere hizmet vermeye hazırlanıyor. Gelecekte bu hizmetler süpermarketlere ve hatta kullanıcıların evlerine kadar ulaşarak daha geniş bir kitlenin hayatını kolaylaştıracak.

Küresel ortaklarıyla birlikte hareket ederek, teknolojik inovasyona bağlı kalmaya ve ESG uygulamalarını yönlendirmeye devam edecek olan Chery, birlikte sadece kullanıcıların seyahat beklentilerini aşmayı değil, aynı zamanda gezegenimizin sürdürülebilir gelişimine de katkı sağlamayı hedefliyor. Chery, bu yeni dönemde dünya standartlarında bir çevre dostu akıllı ulaşım teknolojisi şirketi olma vizyonu hareket edecek.