ASUS’tan kablosuz oyuncu kulaklığı atağı

Bluetooth ve ROG SpeedNova 2,4 GHz kablosuz bağlantı teknolojilerine sahip bu çok yönlü oyuncu kulaklığı oyunlarda neredeyse gecikmesiz sesler sunuyor. ROG SpeedNova 2,4 Ghz kablosuz bağlantı teknolojisi seslerin neredeyse hiç gecikme olmadan iletilmesini sağlarken güvenilir bağlantı ve uygun güç verimliliği de sağlıyor. Yapay zeka destekli kemik iletim mikrofonlar, konuşma seslerini son derece hassas bir şekilde alarak kristal netliğinde iletişim sunuyor. 24 bit / 96 kHz’e kadar yüksek çözünürlüklü sesler, Dirac Opteo ile gerçekçi ayrıntılarla güçleniyor. Otomatik moda sahip Uyarlanabilir Aktif Gürültü Engelleme teknolojisi, kişiye özel dinleme deneyimleri için gürültü engelleme seviyelerini en uygun düzeye getiriyor.

ASUSRepublic of Gamers (ROG), ROG Cetra True Wireless SpeedNova oyuncu kulaklığını satışa sundu. Rekabetçi oyuncular için tasarlanan bu kulaklıklar, ultra düşük gecikmeli ses, güvenilir bağlantı ve optimize edilmiş güç verimliliği için ROG SpeedNova 2,4 GHz kablosuz teknolojisine sahipCetra True Wireless SpeedNova, Dirac Opteo™ teknolojisi ile daha da geliştirilen ayrıntılarla 24-bit / 96 kHz’e kadar yüksek çözünürlüklü ses sunuyor. Uyarlanabilir Aktif Gürültü Engelleme teknolojisi, kulaklığın uyumuna ve kulak kanalının şekline göre gürültü engellemeyi optimize ediyor. Otomatik mod ise kullanıcının oyun atmosferine tamamen girmesini sağlamak için çevresel gürültü seviyelerine göre ANC etkisini ayarlıyor. Ayrıca, yapay zeka destekli kemik iletim mikrofonlar, kullanıcının konuşma sesini net ve yüksek bir şekilde duyurmasını sağlıyor. Bluetooth modundayken, Cetra True Wireless SpeedNova kulaklıklar 46 saate kadar pil ömrü sunuyor. Şarj işlemi kablosuz olarak yapılıyor ve hareket halindeyken kulaklıkları hızlı bir şekilde şarj etmek için hızlı durumda şarj özelliği bulunuyor.

İki farklı kablosuz bağlantı modu

ROG Cetra True Wireless SpeedNova’nın çift kablosuz bağlantı modu, kullanıcılara eşsiz bir esneklik sunarak Bluetooth® veya 2,4 GHz kablosuz ağ üzerinden bağlantı kurmalarına olanak tanıyor. Hybrid Multipoint özelliği, iki cihazın aynı anda eşleştirilmesine izin veriyor. Cihazlardan biri Bluetooth üzerinden diğeri ise pakete dahil bağlantı aygıtı ile 2,4 GHz bandı üzerinden bağlanabiliyor.     

ROG SpeedNova kablosuz bağlantı teknolojisi

ROG SpeedNova kablosuz teknolojisi, 2,4 GHz bandından en iyi şekilde yararlanarak ultra düşük gecikmeli ses performansı ve güçlü bir bağlantı sağlıyor. Ayrıca enerji konusunda daha enerji verimli olan bu teknoloji, 2,4 GHz modunda 36 saate[ii] kadar pil ömrü sunuyor. 

Gerçekçi sesler

ROG Cetra True Wireless SpeedNova kulaklıklar, 2,4 GHz modundayken yüksek çözünürlüklü 24 bit/96 kHz ses iletmek için LC3+ codec’ten faydalanıyor. Bunun yanı sıra, Dirac Opteo™ teknolojisi, zengin detaylar ve doğru ses sahnelemesi ile gerçekçi bir ses ortamı oluşturuyor.

Uyarlanabilir ANC teknolojisi, kulaklıkların nasıl takıldığını ve sesin kulak kanalı içinde nasıl yansıtıldığını sürekli algılayarak gerçek zamanlı ayarlamalar yapıyor gürültü engelleme konusunda büyük aşama kaydediyor ve kişiye özel dinleme deneyimleri sunuyor. Buna ek olarak, entegre rüzgar gürültüsü azaltma özelliği de dikkat dağıtıcı rüzgar sesini aktif olarak azaltıyor. Otomatik mod ise çevresel gürültü seviyelerini algılıyor ve buna göre sürükleyici ses için gürültü engelleme oranını dinamik olarak ayarlıyor.

Yapay zeka destekli kemik iletim mikrofonlar

Boom mikrofonunun olmaması, kulak içi kulaklık tabanlı kulaklıklar için ses alımını zorlaştırabilir. Ancak Cetra True Wireless SpeedNova, kullanıcının kafasındaki kemiklerin titreşimleri yoluyla sesi net bir şekilde yakalamaya yardımcı olan kemik iletim sensörlerine sahip. AI Noise Cancelling (ANC) hüzmeleme özellikli mikrofonlar ile birlikte, ürün doğal sesi korurken arka plan gürültüsünü etkili bir şekilde azaltıyor ve kristal netliğinde görüşmeleri mümkün kılıyor.

Uzun pil ömrü

ROG Cetra True Wireless SpeedNova kulaklıklar, kablosuz olarak veya USB-C® bağlantısı üzerinden şarj edilebiliyor. Kutuda hızlı şarj özelliği, sadece 5 dakikalık şarjla bir saatlik kullanım ve Bluetooth modunda ise 46 saate kadar dinleme süresi sağlıyor.  Armoury Crate uygulaması, kullanıcıların Cetra True Wireless SpeedNova kulaklıklarından en iyi şekilde yararlanmalarına yardımcı olmak üzere tasarlandı. Bu uygulama, kullanıcıların bağlı cihazları seçmelerine izin veriyor, ANC modunu (Otomatik / Düşük / Orta / Yüksek) veya EQ seviyelerini ayarlamalarına olanak tanıyor ve hatta sesli bildirimleri etkinleştirmelerini bile sağlıyor. Armoury Crate, ASUS Aura RGB aydınlatma ile özelleştirilmiş bir görünüm oluşturmak için de kullanılabiliyor. Bu aydınlatma seçenekleri, 16,8 milyon adede kadar renk ve ve dört adet önceden ayarlanmış ışık efektini içeriyor.