Giyilebilir teknoloji ile seyahat bileti alma imkanı

Bilet Dükkanı, seyahat deneyimine yeni bir soluk getiriyor.  Artık seyahatleri yönetmek ve takip etmek Bilet Dükkanı’nın akıllı saat uygulaması ile çok daha kolay ve hızlı olacak.

Bilet Dükkanı, seyahati fonksiyonellikle birleştirerek Türkiye’de bir ilke imza atıyor ve akıllı saat kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış uygulamasını sunuyor. Dünya genelindeki onlarca havayolu şirketinin binlerce uçuş seçeneğine kolaylıkla ulaşmayı sağlarken güçlü teknolojik altyapısı ve uzman yazılım ekibiyle birlikte yeni projelerini hayat geçiren   Bilet Dükkanı, iOS ve Android işletim sistemli akıllı saat uygulamasıyla, akıllı seyahat dünyasının geleceğini zirveye taşımaya bir adım daha yaklaşıyor.

Seyahat kolaylaşacak

Kullanıcıların yaşamını kolaylaştırmak için tasarlanan akıllı saat uygulaması, uçuş bilgilerini bulmak için e-postaları, farklı uygulamaları veya web sitelerini aramaya son veriyor. Markanın yeni akıllı saat uygulaması, PNR sorgulama özelliğiyle uçuş detaylarına kolayca ulaşmayı sağlıyor. Kullanıcılar bu ekrandan seyahatlerini listeleyebilir ya da PNR sorgulaması yapabilirler. Akıllı Seyahat tutkunlarının favorisi olacak Bilet Dükkanı Akıllı Saat Uygulaması hem kullanıcılarına zaman kazandırıyor hem de seyahatlerini daha kolay yönetmelerini imkan tanıyor. Uygulama, rezervasyonları listelemeye ve uçuş detaylarına kolayca ulaşmayı sağlayarak, akıllı seyahat deneyimine yeni bir soluk getiriyor.