Need for Speed Unbound yeni arabalarıyla oyuna hız katıyor

En çok oynanan seri otomobil yarışı oyunlarından Need for Speed Unbound, oyuna yeni otomobiller kattı. Mitsubishi Lancer, Ford Victoria, BMW M3 ve Honda S2000 ile oyun daha keyifli hale geldi.

Need for Speed Unbound yeni otomobilleriyle oyuna hız kattı.  30 yaşına giren oyun birçok yeni otomobil ile oyunun heyacanını artırdı. Sizler için incelediğimiz oyun yeni haliyle daha çok heyecan verici hale gelmiş görünüyor.

Geliştirici Criterion Games, PlayStation Plus aracılığıyla potansiyel olarak yeni oyuncuları çekerken sadık oyuncuları memnun etmeyi amaçlıyor. Need for Speed serisinin yirmi ikinci oyunu, mevcut nesil konsollarda piyasaya sürüldü ve tanıtılan yeni özellikler ve mekanikler için büyük övgü aldı. Need for Speed Unbound, yeni yarış etkinlikleri, isteğe bağlı görsel efektler ve bir yarış avatarı oluşturma yeteneği ekleyerek oyunun temel yapısının bir başka radikal revizyonu olarak sahneye çıkıyor. Bununla birlikte, araç yarışçıyı yapar ve oyuncuların rekabetçi yarış sahnesinde onu kesmek için birinci sınıf arabalara ihtiyacı olacaktır. Özellikle, oyuncuların katılacağı drift etkinlikleri, o kategoride en iyi performansı gösteren araçlara ihtiyaç duyacaktır. Bunu akılda tutarak, oyuncular şüphesiz Need For Speed Unbound’da drift yapmak için en iyi arabaları arayacaklar.

  • Kurulum: AWD
  • En Yüksek Hız: 157mph
  • 0-60 Süre: 5.2s

Mitsubishi‘nin araç serisi, hem profesyonel sahnede hem de profesyonel sahne dışında yarış topluluklarında çok popüler olan stil ve performansın bir karışımıdır. Need for Speed Unbound’da Mitsubishi Lancer Evolution X, kırk sekiz bin fiyatlı ve stok parçalarıyla B seviyesinde bulunan mevcut bir araçtır.

Evolution X ayrıca 157mph’lik güçlü bir temel azami hız ve beş saniyelik 0-60 ile birlikte gelir. Uygun ayarlama ile herhangi bir drift pistinde büyük bir etki yaratabilir.

  • En Yüksek Hız: 135mph
  • 0-60 Süre: 9.2s

Ford Crown Victoria, motordan susturucuya kadar harika bir araçtır. Gerçek hayatta ve yarış oyunlarının çoğunda ortaya çıkan çoğu kolluk kuvveti için stok araba olarak ünlenen Crown Vic, büyük miktarda güç barındırıyor ve bu da onu çeşitli kurulumlar için uygun hale getiriyor.

  • En Yüksek Hız: 151mph
  • 0-60 Süre: 6.3s

Stil ve hızın bir birleşimi olan BMW M3 Evolution II, sokakta görülmesi gereken nadir bir manzaradır ancak verimli ve kontrollü driftlerle kendi başına kalma ve virajları dönme yeteneğinden daha fazlasıdır.

Güçlü bir kurulum ve ayrıntılı ayarlara yakından bakıldığında M3, araca bir şans vermeye karar veren oyuncuları şaşırtacak. Listedeki diğer otomobiller kadar yığılmış olmasa da, BMW M3 Evolution II, Need for Speed Unbound’da bazı dikkatleri üzerine çekecek ve bazı cepleri dolduracak.

  • En Yüksek Hız: 150mph
  • 0-60 Süre: 5.9s

Honda S200, küçük bir bozulmamış çelik paketine sarılmış güçlü bir yumruk ve hızlanma ile çok yönlü harika bir araçtır. Honda 2000, boyutu sayesinde birçok etkinlikte caddede büyük bir etki yaratabilir, ancak driftte parlayabilir.

Özellikle doğru parçalar takıldığında yüksek bir azami hıza ulaşabilen Honda 2000, sürücünün takdirine bağlı olarak bir virajda kayabilir ve hemen geri dönebilir.