Beko’dan FitFry alana mikrodalga hediye

İyi ve sağlıklı yaşamı destekleyen Beko, fırın ve fryer özelliklerini tek üründe bir araya getiren FitFry ankastre fırınını özel kampanya avantajı ile tüketicilerine sunuyor. 

Avrupa’nın ev teknolojilerinde öncü markası Beko, sunduğu kampanyalar ile tüketicileri sağlıklı ve pratik yemek pişirebilecekleri ürünlerle buluşturmaya devam ediyor. Marka hem fırın hem de fryer özelliklerini tek bir üründe buluşturan FitFry ankastre fırının lansmanına özel olarak Beko FitFry ankastre set alımlarında mikrodalga fırın hediye ediyor. Kampanya kapsamında Yapı Kredi World’e özel peşin fiyatına 9 taksit veya 2 ay erteleme fırsatından da yararlanılabilecek. 

Daha az yağ ile pişirme imkanı

FitFry ankastre fırın, yenilikçi fryer özelliği ile az yağlı ya da yağsız, lezzetli kızartmalar yaparken, buhar destekli pişirme özelliğiyle de yemekleri suyunu kaybetmeden, ideal yumuşaklıkta pişirme imkânı sağlıyor. Ürün, geniş iç hacmi sayesinde ise tek seferde birkaç çeşit kızartmayı tüm aileye yetecek miktarda pişirebiliyor. FitFry ankastre fırın, özel tasarım örgü tel tepsisi ve homojen ısı dağılımı sayesinde dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık sağlıklı kızartmalar yapabiliyor. FitFry’ın dokunmatik dijital ekranı ile istenilen pişirme programı seçilebiliyor, zaman ve sıcaklık ayarı yapılabiliyor. Bulaşık makinesinde yıkanabilen paslanmaz çelik tepsisi ile kolay temizlik imkânı tanıyan ürünün teleskopik ray sistemi sayesinde tepsiler tek elle hareket ediyor. Kampanya 1 – 15 Şubat 2024 tarihleri arasında Arçelik ve Beko mağazaları ile Arçelik ve Beko online mağazalarında yapılacak Beko FitFry ankastre set alımlarında geçerlidir.