Roomba Combo i8 ve Combo i8+ birçok işi yapıyor

Ev tipi robot süpürge kategorisinin kurucusu, üstün kaliteli ürünleriyle fark yaratan iRobot, Roomba Combo i8 ve Combo i8+ Akıllı Robot Süpürge ve Paspas ile temizlik işini daha da kolaylaştırıyor. Akıllı robot süpürge ve paspas, tek bir hazne değişimiyle hem süpürme hem de silme işlemlerini aynı anda gerçekleştirerek evinizin temizliğini bir kerede tamamlıyor. Ayrıca evinizin haritasını kaydederek, sizin yönlendirmelerinizle oda ve alan bazlı süpürme ve silme işlerini hızlıca gerçekleştiriyor. Artık temizlikle uğraşmak yerine, siz keyifli zaman geçirirken Roomba Combo i8 ve i8+ sizin için tüm temizlik işlerini üstleniyor.

Hijyen anlayışının tamamen değiştiği bu dönemde, kullanıcılar artık kişiselleştirilebilir, pratik ve derinlemesine temizlik arayışındalar. Bu talepleri karşılamak üzere robotik alanda 30 yılı aşkın deneyime sahip olan sektörün öncüsü iRobot, inovatif ürünler geliştirmeye devam ediyor. iRobot’un yeni modelleri Roomba Combo i8 ve Combo i8+, temizlik deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Bu inovatif robotlar, mevcut toz haznesini su tankı bulunan toz haznesiyle değiştirdiğinizde hem süpürme hem de silme işlemini aynı anda gerçekleştirebiliyor. Mevcut toz haznesi takılıyken ise yalnızca süpürme işlemi yapabilen robotlar, kullanıcıların temizlik ihtiyaçlarına esnek bir şekilde cevap veriyor. Ayrıca, Roomba Combo i8 ve Combo i8+, evin haritasını kaydedebiliyor. Bu sayede kullanıcılar, temizlik işlemini daha etkili ve verimli bir şekilde yönetebiliyorlar.

iRobot Roomba Combo i8 ve i8+ ile Kusursuz Temizlik

Roomba Combo i8 ve i8+ akıllı robot süpürgeler, yan fırçası ile köşelere ulaşarak kirleri ve tozları topluyor. Çift kauçuk fırça sistemi ile saç ve tüyleri etrafına sarmadan direkt toz haznesine aktarıyor. Üstün çekim gücüyle tüm zeminleri süpürdükten sonra, sert zeminleri paspaslayarak temizlik yükünü üzerinizden tamamen alıyor.

Temizliği Öğrenen ve Planlayan Robot!

iRobot OS (İşletim Sistemi) sayesinde Roomba Combo i8 ve Combo i8+ akıllı robot süpürge ve paspas, kullanıcının temizlik alışkanlıklarını öğreniyor ve uygulama aracılığıyla “akşam yemeğinden sonra yemek masasının altını temizlemek” gibi düzenli temizlik önerileri sunuyor. Mevsim geçişleri ve evcil hayvanların tüy dökme mevsimlerinde artan temizlik ihtiyacı ile haftalık temizlik programında düzenleme öneriyor. “Evden ayrıldığımda temizle” özelliği sayesinde, onay verilirse konum algılayarak kullanıcı evden çıktıktan sonra temizliği başlatıp eve döndüğünde ise bitiriyor. Temizlik sırasında uygulama üzerinden seçilen oda atlanabiliyor. Bunun yanı sıra iRobot Home uygulaması üzerinden aktif hale getirilebilen çocuk ve evcil hayvan kilidi sayesinde, evin meraklı üyelerinin istenmeyen zamanlarda temizliği başlatması veya yarım bırakması önlenebiliyor.

Otomatik Kir Boşaltma ve Kendini Temizleme Özeliğiyle Hayatınızı Kolaylaştırıyor

Roomba Combo i8+ robot süpürge ve paspas, benzersiz bir rahatlık sunarak otomatik kir boşaltma işlevi ile hayatınızı kolaylaştırıyor. Clean Base Kir Boşaltma İstasyonu sayesinde aylarca temizliği unutabilirsiniz. Özel torbası, Anti Alerjen Kilitli özelliğiyle toz ve polen partiküllerinin yüzde 99,9’unu yakalayabiliyor. Bu sayede evinizi temiz tutmak için sık sık boşaltma işlemiyle uğraşmanıza gerek kalmıyor. Roomba Combo i8+, önce evinizi temizliyor, ardından kendini temizleyerek kullanıcılarına büyük bir konfor sunuyor.

Temizlik Kontrolü Sizde

Roomba Combo i8 ve i8+ ile yepyeni bir temizlik deneyimi sizi bekliyor. iRobot Home uygulaması ile, robot süpürgenizin girmesini istemediğiniz alanlar ‘Uzak Durulacak Bölgeler’ olarak belirlenebiliyor. Ayrıca, evinizde paspaslanmasını istemediğiniz alanlar için ‘Paspas Kullanılmayacak Bölgeler’ seçilebiliyor. Roomba Combo i8 ve i8+ ile temizlik kontrolü tamamen sizin elinize geçiyor. iRobot ile size sadece temizliğin tadını çıkarmak kalıyor.