1 günde elektrikli araç şarj istasyonu kuruyor

Elektrikli araç kullanıcılarının günlerce hatta haftalarca süren araç şarj istasyonu kurulum süreleri nedeniyle yaşadıkları mağduriyet sona eriyor. İstanbul’da ev ve iş yerlerine araç şarj istasyonu kurulum süresi Evjet’le 1 güne iniyor.

Türkiye’de elektrikli otomobil kullanımı giderek yaygınlaşıyor. Elektrikli araçlara olan talep; apartmanlarda, sitelerde, müstakil evlerde ve işyerlerinde elektrikli araç şarj istasyonlarına olan talebi de hızla artırdı. Ancak elektrikli araç kullanıcıları, şirketlerin günlerce hatta haftalarca süren şarj istasyonu kurulum hizmetlerinden muzdarip. 

Evjet, İstanbul’da yaşayan elektrikli araç kullanıcılarının evlerine ve iş yerlerine 1 günde elektrikli araç şarj istasyonu kurarak, yaşanan mağduriyeti ortadan kaldırıyor. Aynı zamanda elektrikli araç sürücülerine daha ucuza şarj imkânı sağlıyor.

Hızlı ve esnek kurulum yapan tek firma

“Şarj istasyonu olmayan kalmasın!” mottosuyla hizmet veren Evjet, profesyonel ekipleriyle müşterilerinin istediği gün ve saatte hızlı ve esnek kurulum yapan tek firma olma özelliğiyle sektörde fark yaratıyor.

Evjet Genel Koordinatörü Volkan Demir“Elektrikli araç kullanımı giderek artarken, elektrikli araç şarj istasyonları da önemli bir ihtiyaç haline geldi. Evjet olarak, pazarın ihtiyaçlarına; hızlı, pratik ve ulaşılabilir çözümler sunmak amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda İstanbul’da güçlü bir organizasyon kurmayı başardık. Şu anda İstanbul’da 1 günde araç şarj istasyonu kurulumu gerçekleştirebiliyoruz. Hatta çalışmalarımızı, müşterilerimizin talep ettikleri gün ve saatte gerçekleştiriyoruz. Bu hizmeti, Türkiye genelinde de 1 güne indirmek için çalışmalarımız devam ediyor. 

Kurulum hizmetini; alanında uzman, gerekli mesleki eğitimleri ve sertifikaları almış ustalarımız yapıyor. Satış sonrası hizmetler ve müşteri memnuniyeti birimimiz ise kullanıcıların taleplerine göre iyileştirmeler yapmamıza ve operasyon kalitemizin daha da artmasına katkı sağlıyor. Bu hizmeti, Türkiye’de ilk ve tek uygulayan firma olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Elektrikli araç kullanıcıları, www.evjet.com adresinden ya da ‘Evjet iOS ve Anadroid mobil uygulaması’nı cep telefonlarına indirerek hem şarj ünitesi siparişi hem de araç şarj istasyonu kurulumu için hizmet talebi oluşturabiliyor”  dedi.