Huawei’in akıllı altın saati 79.990 TL’den satışta

Huawei, teknoloji ve moda arasındaki sentezi bir üst seviyeye taşıyan “Fashion Forward” konseptli yerel basın lansmanında giyilebilir ürünler sektöründeki yeni cihazlarını ve stratejilerini duyurdu. Altın kaplamalı saat ise yaklaşık 80 bin TL’lik bedelle satışa çıktı.

Huawei, popüler akıllı saat serisinin en yeni üyesi HUAWEI WATCH GT 4 Serisi akıllı saatleri, HUAWEI FreeBuds Pro 3 tam kablosuz kulaklık, HUAWEI Eyewear II akıllı gözlükler, Huawei’in premium segmentteki ilk altın akıllı saati üst düzey HUAWEI WATCH Ultimate Design modelini tanıttı. 

Huawei’in stratejik dönüşümünün son ürünleri; yeni amiral gemisi HUAWEI WATCH GT 4 Serisi, HUAWEI WATCH Ultimate Design ve yeni nesil TWS kulaklık ailesinin en güncel ürünü HUAWEI FreeBuds Pro 3 olarak açıklandı.

HUAWEI WATCH GT 4 Serisi’nde, artan sağlık ve fitness işlevleri ile yenilikçi tasarım ön plana çıkıyor. 46 mm ve 41 mm boyutlarında piyasaya sunulan yeni amiral gemisi, klasik GT Serisi tasarımlarından farklılaşarak daha modern bir görünümle, yaratıcılığı ön plana çıkarıyor. Fitness deneyimini artırılarak geliştirilen ‘Aktivite Halkaları’, yepyeni ‘Stay Fit’ uygulamasının ilk sürümü ve yükseltilmiş GNSS takibi serinin öne çıkan özellikleri arasında. Tüm bunlara ek olarak sağlık ölçümüne yapay zeka desteği sağlayan yeni TruSeen™ 5.5+ özelliği de bu benzersiz deneyimi bir adım daha ileri taşıyor.

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Avrupa Başkanı William Tian’dan, “Huawei için giyilebilir ürünler ve stratejiler, en önemli kollardan biri. Çin’deki pazar liderliğimize ek olarak, global pazarda da ikinci sıradayız. Özellikle Avrupa pazarına bakıldığında da Türkiye’nin katkısının çok büyük bir etken olduğunu belirtmek istiyorum. Özellikle son 2 yıl içerisinde artan hacim ile birlikte, giyilebilir cihazlar kategorisinde Türkiye’de pazar payı liderliğini de kazanmayı başardık. Fashion Forward sloganı ile duyurduğumuz Watch GT 4 Serisi ile birlikte her tarza ve her zevke uyum sağlayan saatlerimizi satışa sunuyoruz. HUAWEI Watch Ultimate Design adını verdiğimiz yeni saatimiz ise akıllı saat pazarındaki en iddialı ve en gösterişli saat olma özelliğini taşıyor” açıklamasını yaptı.

Teknolojiyi yakından takip ediyor

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Allen Yao, “Artık akıllı saatler yalnızca teknolojiyi önce olarak takip edenlerin kullandıkları nadir aksesuarlar değil. Tamamen hayatımıza girmiş durumdalar ve her gün hiç durmadan, sanki bir parçamızmış gibi kullandığımız hayatımızı ölçen bu teknolojinin, hayat tarzımıza da uygun olması gerekiyor. Huawei modanın en üst seviyelerini hedefleyerek, kullanıcıların her gün bakmaya doyamayacağı akıllı saatler üretmeye devam edecek” dedi. Allen Yao, Türkiye akıllı saat pazarındaki lider pozisyonunu 2019 ve 2023 yılının ilk yarısını kapsayan yıllık büyük oranlarıyla ifade etti. Bu rakamlara göre; Huawei marka akıllı saat kullanımı yıldan yıla satış rakamlarına bakıldığında en az yüzde 30 büyüme gösteriyor. 

HUAWEI WATCH Ultimate Design, Huawei’in ilk altın akıllı saati olarak sunuluyor. Elmas kesim gravür işlemiyle oyulmuş 3D trapez desenler, altın çerçeve, altın taçla, kelebek tokalı altın PVD titanyum kayış bu benzersiz ürünün temel tasarım ögelerini oluşturuyor.   

HUAWEI FreeBuds Pro 3, tasarım estetiğini sınıfının lider ses teknolojisi ile bir araya getirerek ses deneyimini geliştiriyor. Tek parça ve pürüzsüz bir tasarıma sahip işlenmiş nano cam malzeme, daha berrak sesler için geliştirilen çift sürücüyle birleştirildi. Otantik ses kalitesini artıran üçlü adaptif ekolayzır da ürünün öne çıkan bir diğer özelliği.

Etkinlikte ayrıca, sınıfının lideri ses teknolojisi ile dengeli tasarım estetiği sunan yepyeni HUAWEI Eyewear II’nin yanı sıra, dokunsal ve kağıt benzeri ekran deneyimi sunan HUAWEI PaperMatte tabletler de tanıtıldı.

FreeBuds Pro 3 ön satışa 4.999 TL fiyatla sunulurken AFBPRO300 koduyla 300 TL Kupon indirimi uygulanıyor. 399 TL değerinde 1 yıl kayıp kulaklık desteği de veriliyor.

https://consumer.huawei.com/tr/offer/kampanyalar/akilli-saat-teklifler/

Huawei’nin yeni tanıttığı Watch GT 4 Serisi akıllı saatler, Türkiye’de HUAWEI Online Mağaza üzerinden lansman kampanyasıyla 6.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Eylül ayı sonuna kadar geçerli AGT4PR300 kodu kullanılarak 300 TL kupon indiriminin yanında 500 TL de sepet indirimi sağlanıyor. Aynı zamanda yanlarında 1 yıl uzatılmış garanti ve 999 TL değerinde deri kayış hediye ediliyor. 

HUAWEI Watch Ultimate Design, 79.999 TL fiyatla ön satışa sunuluyor. Premium Uluslararası Garanti, 1 Yıl Ekstra Uzatılmış Garanti, Yenileme hizmeti ve Kargo ile onarım hizmeti de bu satın premium hizmet paketi içine dahil edilenler arasında. Böylece kullanıcılar 2 yılda 2 kez saat gövdesi ve kayış dahil olmak üzere temizlik ve bakım hizmetini hem Türkiye hem de AB üyesi ülkelerden alabilirler. HUAWEI Watch Ultimate Design, Huawei Online Mağaza ve Hepsiburada online kanalları haricinde seçili fiziksel mağazalarda da satışa sunuldu: Ankara Kentpark, Antalya Terracity, İstanbul Ümraniye, İzmir İstinye Park, İzmir Karşıyaka Hilltown, Zorlu Center Media Markt mağazaları, İstanbul Forum Exxtra, İstanbul İstinye Park Exxtra, İstanbul Şişli Cevahir Exxtra Teknosa Mağazaları, Vatan Topkapı mağazası, İstanbul Zorlu, Akasya Avm, Ankara Ankamall Saat & Saat Mağazaları İle İstanbul Canpark Huawei Yetkili Servis Merkezi.