Blokzincir platformu Keyzer’den 15 start-up’a yatırım kararı

Web 3 dünyasının yaratıcı iş fikirlerini global ölçekte büyük şirketler haline getirmeyi amaçlayan proje geliştirme, yatırım ve girişim geliştirme platformu Keyzer, yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Keyzer, 2023 yıl sonuna kadar beş, 2024 yılında ise 10 yeni Web 3 projesine yatırım yaparak startup’lara sağladığı destekler ile de sektörün nabzını tutmaya devam edeceğini duyurdu.

Deneyimli ekibiyle birinci sınıf kripto para borsa platformu çözümleri sunan ve blok zincir sektöründe güvenilir alt yapısı ile öne çıkan Keyzer, 2023 yılı içinde beş, 2024 yılında ise 10 yeni Web 3 projesine yatırım yapacak. Keyzer Kurucu Ortağı Ulaş Kayacan, “Blockchain tabanlı yazılımları inceliyoruz. Çok sayıda parametre var ama en önemlisi içimize sinen ve umut vadeden projelere hem iş ortağı olup pazarlama desteği veriyoruz hem de yatırım yapıyoruz. Bu kapsamda da Keyzer olarak yeni girişimlere yatırım yapmayı sürdüreceğiz. Yakın dönemki planlarımız arasında 2023’te beş, 2024’te ise 10 Web 3 projesine yatırım yapmak yer alıyor. Bunun yanı sıra bilgi birikimimizle ve tecrübemizle de genç girişimcilere rol model olmaya devam edeceğiz” dedi.

Girişimlere sundukları desteklerin altını çizen Kayacan, “Bir girişimin globaldeki hayallerine ulaşabilmesi için gerekli yatırım, iş geliştirme, finansal yönetim, hukuk danışmanlığı, mali yönetim, insan kaynakları yönetimi, marka oluşturma ve pazarlama gibi sorumlulukları alırken; girişimci ortağına sadece teknolojiye ve yönetime odaklanma imkanını sağlamaktadır. Ülkemizde çok sayıda Web 3 teknoloji ile ilgili genç girişimcilerimiz bulunuyor. Biz Keyzersoft olarak ‘işine adanmış girişimcilere, global ölçekte yapılanmayı hedefleyenlere, saha operasyonel yükü olmayanlara, Saas iş modellerine, global ve Türkiye’deki aktif topluluklarımız ile eşleştirebileceğimiz ayni ve nakdi yatırımlar yapacağız” şeklinde konuştu.