General Mobile’dan kullanışlı, şık ve erişilebilir telefon GM 23 SE

Yerli üretim cep telefonlarını erişilebilir fiyatlar ve yüksek kalite ile tüketiciye ulaştıran General Mobile, yeni ürünü GM 23 SE’yi piyasaya sürdü. 3.799 TL’lik fiyatı ile dikkat çeken ürün Buz Mavisi ve Ay Grisi renkleriyle raflardaki yerini aldı.

General Mobile’in yeni telefonu GM 23 SE piyasaya çıktı. Birçok üstün özelliğiyle ön planda olan telefonun ilk dikkat çeken niteliği ikonik tasarımı, modern ve şık görünüşü oldu. 190 gramlık ağırlığı ile hafif telefonlar sınıfında yer alan GM 23 SE, 6.52 HD+ ekrana sahip. Gerçeğe en yakın renkleri sunan üründe, Mediatek Helio G37 işlemci, HyperEngine Teknoloji sayesinde hızlı ve akıcı bir performans bulunuyor.

İleri modda fotoğraflar çekmek için

32 MP süper piksel modu ile keskin ve net fotoğrafların çekilmesini sağlayan GM 23 SE, portre mod sayesinde çekim sırasında arka plan bulanıklığını, güzellik modunu veya filtreyi seçerek başka güzellik uygulamasına ihtiyaç olmadan çekim yapmayı sağlıyor. Gece modu bulunan üründe, başka bir ışığa ihtiyaç duymadan çekim yapılması sağlanıyor.

Yüz güzelleştirmede önemli efektler

Ürüne ilişkin GM uzmanları görüntü kalitesini şöyle anlatıyor: “Pro Modu özelliği size ayarlanabilir parametreler sunar. ISO, enstantane hızı, beyaz dengesi ve diyafram gibi ayarları manuel olarak değiştirebilirsiniz. Bu sayede, farklı ışık koşullarına uygun ayarlamalar yaparak etkileyici kareler yakalayabilirsiniz. GM 23 SE’nin ön kamerası ile ilk odağınız her zaman kendiniz olun. Yüz güzelleştirme efekti sayesinde kusursuz selfieler yakalayın ve kendinizi öne çıkarın.

Akıllı Telefon, Akıllı Cihaz, Genişbant Çözümleri | General Mobile