Sui Fexobit’te Listelendi

Kripto para borsası Fexobit yeni kripto varlıkları listeleyerek yatırımcıların daha geniş bir çerçevede yatırım yapmasına imkân sağlıyor. Son zamanlarda yaptığı Airdrop’larla gündemden düşmeyen Sui, az önce Fexobit’te listelendi. Suiusdt ve Suitry işlem çiftleriyle hızlıca al/sat yapabilirsiniz. Fexobit Sui’yi listeleyen ilk Türk Borsası oldu!

Hız, güven ve kullanım kolaylığı ile öne çıkan kripto para borsası Fexobit, yatırımcılara daha geniş bir yelpazede ürün sunmaya devam ediyor. Son dönemlerde kripto yatırımcılarının radarına giren Sui’nin Mainnet Lansmanı öncesinde birçok global borsada ön satışları gerçekleştirmişti.  Bu kapsamda proje geliştiricilerine 0,03 dolardan ve ön satış hakkı kazananlara 0,1 dolardan satış sağlanmış oldu. Ön satışların ardından gözler SUI dağıtımına ve borsa listemelerine çevrildi. Güncel tüm yenilikleri zaman kaybetmeden kullanıcılarıyla buluşturan Fexobit  Sui’yi listeleyeceğini duyurdu. Böylelikle Fexobit,  Sui’yi listeleyen ilk yerel borsa olacak. Fexobit geçtiğimiz aylarda da ARB (Arbitrum)’u listeleyen ilk yerel borsa olmuştu.

Sui, TRY ve USDT İşlem Çiftleri ile Çıkıyor!

Sui blockchain’inin yerel token’ı olan SUI, 3 Mayıs günü ana ağda yerini aldı. Fexobit, SuiTRY /SuiUSDT işlem çiftleriyle token’ı yatırımcılarıyla buluşturacak. Sui ile Fexobit’te listelenen toplam coin sayısı 103, işlem çifti ise 167’ye çıktı.

Sui Airdrop’larında Türk Yatırımcı Rekoru

Nisan ayında Sui Blockchain’in duyurduğu Airdrop’ları Global büyük borsalar tarafından da desteklenmiş, birçok yatırımcı katılmaya hak kazanmıştı. Aralarında hatırı sayılır Türk kripto yatırımcısının da bulunduğu Airdrop’lar sona ererken listing haberleri de peşi sıra gelmeye başladı. Sui işlemi yapmak isteyen Türk yatırımcı Fexobit üzerinden kolaylıkla al/sat yapabilecek.

Trader Dostu Borsa

Gelişmiş arayüzü ve aktif tahta derinliği sayesinde kullanıcılarına son derece hızlı bir şekilde alım satım yapma imkânı sunan Fexobit’te coinlerin grafiklerine de ulaşmak mümkün. Fexobit’in geçtiğimiz aylarda kullanıcılarıyla buluşturduğu Kripto Kasalar ayrıcalığıyla masraf ve komisyon ödemeden kolaylıkla alım/satım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.  

Fexobit’in BT sistemleri uluslararası bağımsız şirketler tarafından düzenli aralıklarla denetleniyor ve sızma testlerinden geçiyor. ISO 27001 sertifikasına sahip olan Fexobit, güvenli ve teknolojik tehditlerden uzak bir şekilde bilgi sistemlerinin korunmasını sağlıyor. IP adresi ile coğrafi konum ilişkilendirmesi yapıldığı için her türlü sızma girişiminin lokasyonu anında tespit edilebiliyor, müşterilerine tek kullanımlık şifreler üreterek iki aşamalı doğrulama yöntemlerini uyguluyor. Fexobit’te coin alım satım yapmak için iOS ve Android telefonlardaki Fexobit uygulamasını indirmek ya da masaüstünden www.fexobit.com adresini ziyaret etmek yeterli oluyor.