Huawei MatePad SE uygun fiyatına göre yüksek performansıyla dikkat çekiyor

Teknoloji devlerinin ürettiği cihazları HardwareLab okuyucuları için deneyimlemeye devam ediyoruz. Çinli dev Huawei’nin dünyanın en beğenilen ürünleri arasında yer alan MatePad tablet serisinin SE modelini kullandık. Hafif ve şık tasarımının yanında kolay kullanıma sahip ürün, uzaktan eğitimin, çocukların dijital eğlencesinin ve dizi tutkunlarının vazgeçilmezi olacak. Ürün tasarlanırken hem çocuklar düşünülmüş, hem de içindeki pahalı tabletlerde bulunan özelliklerle bütçelerin rahatlaması sağlanmış. Satış fiyatı ise 4.200 TL’den başlıyor.

Günümüzün en büyük ihtiyaçları arasında tabletler geliyor. Kolay taşınabilen, telefon ile gerçekleştirilmesi mümkün olmayan işlemleri yapmamızı sağlayan ve hem telefona hem de bilgisayara bağlanarak dosya alışverişi yapan tabletler, hem iş hem de özel yaşamımız için bir pratik yardımcı konumunda. Bu özel konumu nedeniyle de tabletlerin sağlam, kullanılışlı ve fonksiyonel olması ayrı önem taşıyor. Çinli teknoloji devi Huawei’nin MatePad serisi de bu ihtiyaçlara özel ürünleriyle dikkat çekiyor. MatePad SE 10.4’ü bir hafta boyunca sizler için deneyimledik ve ürünün hem kullanışlı hem de geliştirilmesi gereken yönlerini şöyle topladık:

Görüntü kalitesiyle ön planda bulunuyor

Baştan belirtmek gerekiyor ki Huawei MatePad SE bir fiyat performans ürünü. Çok pahalı talbetlerin yapabildiği tüm işi tek başına görmekle kalmıyor aynı zamanda kalite olarak onlarla yarışa da giriyor. Bunun ilk alanı ise görüntü noktasında karşımıza çıkıyor. MatePad SE görüntüde oldukça iddialı bir ürün: Çoğu televizyon, film ve çevrimiçi içerik 1080p çözünürlükte üretilir. 10,4 inç ultra geniş ekrana sahip HUAWEI MatePad SE, 2K çözünürlükte ve yüksek kontrast oranında görseller sunar ve daha zengin ayrıntıları daha yüksek yoğunlukla bir araya getirir. Bu da bu fiyata mükemmel bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Film izlemek isteyenler için sinema efekti sağlıyor

Tabletlerin en büyük işlevlerinden biri üye olduğumuz dijital kanallardaki dizi filmleri yolda ve evde rahatça izleyebilmektir. Bunun için son teknolojiyle üretilen filmlerde yer alan sayısız sesi ve efekti en kaliteli şekilde dinlemek gerekiyor. Huawei bu noktada da önemli bir iş başarmış. HUAWEI MatePad SE, stereo ses
deneyimi sunan karşı taraflara yerleştirilmiş çift hoparlörle birlikte geliyor. Film izlerken, size yalnızca daha
zengin arka plan ayrıntıları sağlamakla kalmaz, aynı zamanda net insan sesi de sağlayabilir. Ayrıca, ses
efekti her senaryoya uyacak şekilde otomatik olarak ayarlanıyor.

Bir kola şişesinden daha hafif

Talbetleri uzun zaman elimizde tutarak işlem yaparız. Bu nedenle de bir süre sonra ellerimiz yorulur. Tabletlerin daha ince ve hafif olması gerekir. Üstelik tutulacak alanların da kavisli olması şarttır. Huawei, bu sorunu da aşmış görünüyor. Ekran büyük olmasına rağmen, HUAWEI MatePad SE (WI-FI versiyonu) sadece 440g ve bir şişe koladan daha hafif. Rahat ve pürüzsüz köşeleri ve kumlanmış metal tasarımıyla, tek elinizde tutmak ve istediğiniz yerde görsel bir yolculuğa başlamak bir zevk.

İşlemci gücüyle önde

HUAWEI MatePad SE, filmlerde, uygulamalarda ve oyunlarda mükemmel bir performans elde etmenizi
sağlayan güçlü bir 6nm Qualcomm Snapdragon çipi ile birlikte geliyor. Öte yandan ürün sorunsuz bir cihazlar arası deneyim sunuyor. HUAWEI cihazları arasında bağlantı kurmak için sürükleyip bırakabilirsiniz. Örneğin,
telefonunuz odada şarj olurken arkadaşınızdan mesaj geldi, uzun bir günün ardından hareket etmeden
yanınızdaki tablette kontrol edebilir ve yanıtlayabiliyorsunuz.

Çocuklar için özel düşünülmüş

Çocuk Köşesi’ndeki yerleşik bir özellik olan ebeveyn kontrolü, tabletin nasıl kullanıldığına dair kurallar belirlemenize olanak tanır, böylece çocuklar güvenli ve emniyetli bir platformda eğlenceli zaman
geçirebilirler. Çocuk Köşesi’nde, size rahat bir okuma deneyimi sunmak için yalnızca mavi ışık
filtresi ve e-Kitap moduna değil, aynı zamanda çocukların tabletteyken sağlıklı alışkanlıklara sahip olmalarına yardımcı olmak için engebeli yol ve duruş uyarılarına da sahip.

HUAWEI MatePad SE | 3 Taksit | Ebeveyn Kontrolleri