Siemens’te indirim günleri başladı

Dünyanın önde gelen beyaz eşya üreticilerinden Siemens’te yeni bir kampanya başladı. Şirket birçok üründe önemli fiyat ve ödeme avantajları sunan yeni kampanyasını devreye aldığını duyurdu.

Yenilikçi ve teknolojik ürünlerle hayatı kolaylaştıran Siemens Ev Aletleri’nin vazgeçilmezi olan Siemens EQ300 Tam Otomatik Kahve Makinesi Black Friday’e özel online siparişlerde sadece 2995 TL. 15-30 Kasım arası geçerli olacak kampanyada TI351209RW kodlu EQ300 kahve makinemizin online alışverişlerde geçerli olmak üzere Bonus kart sahiplerine özel 9 taksit fırsatını kaçırmayın.   

Öğütücülü kahve sistemi

Siemens Ev Aletleri’nden EQ.3 tam otomatik kahve makinesi; yüksek kalitesi, uzun süre dayanan seramik kahve çekirdeği öğütücüsü ve maksimum aroma için sensoFlow sistemiyle oldukça etkileyici bir ürün. CoffeeDirect ve OneTouch fonksiyonları sayesinde yalnızca bir düğmeye dokunarak lezzetli biçimde hazırlanmış kahvenizin üzerine mükemmel süt köpüğü ekleyebilirsiniz. Dünya kahvelerini tadımlayacağınız EQ300 Kahve Makinesi, 15-30 Kasım tarihleri arasında websitemizde sizleri bekliyor