İPhone 12 ve 13 serisi için uygun fiyatlı MagSafe Powerbank

Dünyanın lider mobil aksesuar üreticilerinden Mcdodo, iPhone 12 ve iPhone 13 serisi için özel olarak üretilen yeni MagSafe Powerbank ile şarj deneyimini bambaşka bir seviyeye taşıyor. 399 TL’den başlayan fiyatlarla 5, 10 ve 20 bin mAh gücündeki seçenekleriyle Mcdodo MagSafe Powerbank şarj ünitesi, sade ve modern tasarımlarıyla telefonunuzla bütünleşerek kablosuz ve özgür şarj fırsatı sunuyor. Ayrıca 50 derece açıda durmaya imkan veren özel tasarımıyla da telefonunuzu şarj ederken aynı zamanda stand olarak kullanabiliyorsunuz

Dünyanın lider mobil aksesuar üreticilerinden Mcdodo, yeni MagSafe Powerbank Charger’la iPhone 12 ve iPhone 13 serisi kullanıcılarına şarj konusunda bambaşka bir deneyim yaşatıyor. Türkiye’ye dünya ile aynı anda gelen MagSafe powerbank şarjlar, Apple MagSafe Powerbank’in 3’te 1 fiyatına 399 TL fiyatla teknoloji marketlerinde ve mcdodo.com.tr’de satışa sunuldu.  

Hem stand hem şarj!

5.000 mAh, 10.000 mAh ve 20.000 mAh’lık seçenekleriyle kablosuz şarj imkanı sunan yeni Mcdodo MagSafe Powerbank, zarif ve ince tasarımıyla telefonunuzla bütünleşiyor ve güçlü mıknatısıyla asla ayrılmıyor. Ultra ince tasarımıyla ısınmaya karşı özel koruması da olan Mcdodo MagSafe Powerbank’ler, kablosuz şarj özelliği olan diğer tüm mobil telefonlarla da uyumlu çalışıyor.

Sade ve modern tasarımıyla telefonunuzla bütünleşen MagSafe Powerbank’ler, arkasından çıkan aparatla telefonunuz için 50 derecelik bir stand görevi de görüyor. Böylece telefonunuzu şarj ederken aynı zamanda görüntülü konuşabiliyor ya da oyun oynayabiliyorsunuz. Mcdodo MagSafe Powerbank ayrıca POD koruması, akıllı yabancı cisim tespiti, otomatik kapanma koruması ile akıllı ve daha güvenli bir şarj fırsatı sunuyor.