eFootball PES 2021 mobilde 450 milyona ulaştı

Bu rekorla birlikte oyun içi bir kampanya ve yeni Iconic Moments oyuncuları bekliyor.

Konami Digital Entertainment B.V. bugün, eFootball PES 2021 Mobile’ın iOS ve Android platformlarında resmi olarak 450 milyondan fazla indirildiğini duyurdu. Bu dönüm noktasıyla birlikte bugünden itibaren özel bir oyun içi kampanya başlıyor. Ayrıca KONAMI, Eylül boyunca gelecek Unutulmaz Anlar (Iconic Moments) oyuncularını da belirledi.

9 Eylül- 23 Eylül arasında oyuna giriş yapan kullanıcılar 200’e kadar oyun içi Coin kazanabilir. 13 Eylül – 27 Eylül döneminde ise oyuncuları Worldwide Clubs Challenge ve Open Challenge adlı iki etkinlikte iki kat ödül kazanma fırsatı bekliyor.

Ayrıca KONAMI, 9 Eylül’den 23 Eylül’e kadar olan bu etkinlik döneminde kampanya süresi boyunca mevcut olacak Unutulmaz Anlar (Iconic Moments) futbolcularını da açıkladı:

TARİHFUTBOLCUKLÜP
9 EylülKAKÁAC Milan
9 EylülPAOLO MALDINIAC Milan
9 EylülFILIPPO INZAGHIAC Milan
9 EylülKARL-HEINZ RUMMENIGGEBayern Munich
9 Eylül BIXENTE LIZARAZUBayern Munich
9 EylülXABI ALONSOBayern Munich
16 EylülBRYAN ROBSONManchester United
16 EylülDAVID BECKHAMManchester United
16 EylülDENIS IRWINManchester United
16 EylülPATRICK VIEIRAArsenal
16 EylülSOL CAMPBELLArsenal
16 EylülGILBERTO SILVAArsenal

*Iconic Moments futbolcuları, bu sonbaharda eFootball PES 2021 Mobile‘dan güncellenecek olan eFootball™ 2022’nin yeni oyuncu kategorisi olan Legendary’ye (Efsane) taşınacak. Web sitesi üzerinden iki oyun arası transfer bilgileri de güncellendi. Detaylar yandaki linkte: LINK

eFootball PES 2021 Mobile iOS (LINK) ve Android (LINK) platformlarında tamamen ücretsiz oynanabilir: LINK

*Iconic Moments oyuncularından “Legendary” olarak eFootball’a transfer edilen oyuncuların takımlarında ve özelliklerinde bazı farklılıklar olabilir.