Kesintisiz internet için en ideal sabit ve taşınabilir Wi-Fi ürünleri

İster ofiste, ister uzakta çalışın internet olmazsa olmaz. Çekim kuvveti yüksek bir Wi-Fi iş hayatının stresini çalışanların üzerinden almaya yararken, fotoğraf ve video gönderip almak da sorun olmaktan çıkıyor. HardwareLab, dünyanın Wi-Fi cihazları devi Zyxel’in üç ürününü sizler için masaya yatırdı. Sabit ve taşınabilir cihazların özelliklerini araştıran HardwareLab, internetinin daimi olmasını isteyen kullanıcılar için uygun ürünleri listeledi.

İnternet bugün hava ve su kadar hayati bir ihtiyaç. İş dünyası için en önemli konuların başında gelen internet için, güçlü bir Wi-Fi cihazı oldukça gerekli. Peki, hangi cihazları tercih etmeli? HardwareLab, tüketiciler için Wi-Fi dünyasının en büyük markalarından Zyxel’in üç ürününü ele aldı. Ürünlerin özelliklerini karşılaştırarak, en uygun cihazları araştırarak, evde kal döneminin yeniden gelmesi beklenen günlerde bir araştırmaya imza attı. Kurban Bayramı’nın da bitmesiyle birlikte yeniden çalışma yaşamının hızlanacağı günlerde, güçlü çekime sahip Wi-Fi cihazları hem iletişimi kuvvetlendiriyor hem de hayatı kolaylaştırıyor.

Bağlı iki cihazda aynı indirme hızını sağlıyor

Kablosuz modem konusunda dünyanın önde gelen markalarından olan Zyxel’in  VMG3625-T50B AC1200Mbps modeli tüm çözümleri bir arada sunuyor. AC1200, 867 Mbps 2×2 Wave teknolojisine sahip ürün, ağa bağlı cihazların anında indirme yapmasına olanak tanıyor. Gecikme toleransı olmayan üründe, IPTV oyun ve IP telefon hızla kullanılabiliyor. Daha iyi bir güvenlik için NAT, SPI ve DoS güvenlik duvarlarına sahip modemde,  5GHz bulunuyor. Ergonomik tasarıma sahip olan ürün, internette 490 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Akıllı TV’ler de bağlanıyor

Menzil genişleticiler, büyük evlerde ve yazlıklarda, ağ ve internet bağlantısının bahçeye, arka odalara ya da üst ve alt katlara da kolayca ulaştırılabilmesini sağlıyor. Güçlendirilmiş dahili antenleri ile yüzde 30’a varan oranda daha iyi kapsama alanı sunan WRE2206, ek güç kullanarak Wi-Fi kablosuz sinyallerini artırıyor. WRE2206 doğrudan elektrik prizine takılarak çalışıyor. Bir adet 10/100 Mbps ethernet bağlantı noktası üzerinden akıllı TV, yazıcı gibi cihazları da kablolu olarak ağa bağlamayı sağlıyor. 802.11 b/g/n protokollerinde çalışan WRE2206, 300 Mbps’a kadar veri alma ve gönderme hızlarını destekliyor.

Tek hamlede kullanıma hazır

Mevcut modem ya da router’ı değiştirmeden kablosuz internetin kapsama alanını artırmayı sağlayan, aynı zamanda bağlantı hızını ve kalitesini de en uç noktaya taşıyan WRE6602, WPS düğmesine basılarak tek hamlede kullanıma hazır hale geliyor. WRE6602’nin WPS butonu dışında akıllı telefonlar üzerinden kullanılabilen Easy Link uygulaması ile birkaç adımda kurulumu yapılabiliyor.