Uzaktan çalışma için 2 ideal dizüstü seçeneği

Yaşanan salgının daha da derinleşmesiyle beraber uzaktan çalışmanın kalıcı hale gelmesi planlanıyor. HardwareLab, en çok satan dizüstü markalarından Acer’in hibrit çalışmaya uygun iki modelini sizler için paylaşıyor.

Covid-19 varyant değiştirerek hayatımızda etkili olmaya devam ediyor. Aşılanma oranları artsa da yeni salgın zirveleriyle beraber evde kal dönemlerinin başlaması planlanıyor. Peki, uzaktan çalışma döneminde temel ihtiyaç olan dizüstü bilgisayarlar ne kadar verimli? Hangi ürünleri kullanmak tüketici açısından daha faydalı. HardwareLab, bu soruya yanıt arayarak, uzaktan çalışma döneminde yüksek performans, uzun pil ömrü ve kaliteli malzeme sunan dizüstü bilgisayarları sizin için bir araya getirdi. Acer markasının iki modelini ele alarak, uzaktan çalışma hayatına olan katkılarını paylaşıyoruz.

Uygun fiyata yüksek performans

Uzaktan çalışma ürünleri içinde uzak ara birincilik Acer’ın Swift 1 serisine ait. Dünyaca ünlü markanın Swift serisi, tam anlamıyla hibrit çalışma düşünülerek üretilmiş. Intel® Pentium Silver İşlemci ve dar çerçeveli, ürün teknik yönleriyle oldukça ön planda. Swift serisi 14 inç ekrana sahip böylece belge ve görsel üzerinde çalışırken, ekranda arama yapmak kolaylaşıyor.  15 saate varan uzun pil ömrüyle uzun çalışma saatlerinde tüketicinin yanında olan model, 1.3 kg ağırlığa ve 14.95 mm kalınlığa sahip. Bu ölçüleriyle rahat taşınabilir ürün sınıfında bulunan Swift 1, ayrıca 14 inç FHD IPS ekranda daha fazlasını  görmek isteyenler için ExaColor ve BlueLightShield teknolojileri sayesinde göz yorgunluğunu azaltıyor.Parmak izi okuyucuya da sahip ürün, sesli uyarı özelliği ve Microsoft’un kişisel asistanı Cortana ile uyumuyla birlikte kolay kullanım sunuyor. Ürün, online satış sitelerinde 3.100 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Meraklı gözlerden uzak tutan teknoloji

Hibrit çalışma sistemine ayak uydurmak isteyenler için hem hafif hem de yüksek performans ürün serisinde ise TravelmateP6 tam istenilen türden bir ürün. Intel® Evo tabanlı TravelMate P6 ile son derece hafif taşınabilirlik ve üst düzey performanstan bir arada yararlanılıyor. 1 kg1 kadar düşük bir ağırlığa sahip bu ince ve dayanıklı dizüstü bilgisayar; güçlü 11. Nesil Intel® Core™ i7 işlemcisi, kullanıcı merkezli tasarımı, çok sayıda güvenlik ve yönetim özelliği ile birinci sınıf sonuçlar sunarak işletmeler ve kurumlar için ideal çözümler sunuyor. Üründe 5G bağlantısı da bulunurken, uzun toplantılar ve seyahatlerde rahat kullanım için 20 saate varan pil ömrü bulunuyor. Dahili Acer User Sensing teknolojisi kullanılan TravelMate P6 da uzaklık ve harekete göre kişilerin doğru şekilde algılanması sağlanıyor ve kullanıcı uzaklaştığında ekran kilitlenerek, verilerin güvence altında bulunması amaçlanıyor. Kullanıcı geri döndüğünde ise, kızılötesi web kamerası veya güç düğmesinde bulunan parmak izi okuyucuyu kullanarak Windows Hello ile hızlı bir şekilde tekrar oturum açmak ise mümkün. Ürünün online satış sitelerindeki başlangıç fiyatı ise 6.200 TL.