LC Waikiki bayram öncesi perakendeye hız kattı

Türkiye’nin lider moda perakende markası LC Waikiki; birbirinden renkli koleksiyonlarıyla bayram alışverişlerinin adresi olmaya devam ediyor.

“İyi giyinmek herkesin hakkı” misyonuyla kadın, erkek, genç ve çocuk koleksiyonlarında geniş ürün gamında birçok seçenek sunan LC Waikiki, bayram alışverişleri için yine en uygun adres oluyor. LC Waikiki, farklı zevklere ve yaş gruplarına hitap eden ürünleri ile bayram coşkusunu ürünlerine yansıtıyor. Bayram alışverişi son dakikaya kalanlar için seçili mağazalardaki ‘’Mağazadan Hemen Gelsin’’ uygulamasıyla ürünleri 24 saat içinde müşterilerle buluşturuyor.



 Çocukların dünyasına renk katan kıyafetler

Bayramlar herkes için çok kıymetli olsa da çocuklar için ayrı bir öneme sahip oluyor. LC Waikiki, bu bayramda da cıvıl cıvıl seçenekler ile çocuklara özledikleri bayram sevincini yaşatıyor. Çocukların en sevdiği karakter ve desenlere yer verilen kıyafetler her türlü ihtiyaca uygun farklı kombinler yapılmasına da imkan sağlıyor.  Kız çocuklar için tüllü elbiseler, tulumlar ve birbirinden renkli eteklerin ön plana çıktığı bayramlıklarda, erkek çocuklar için de şort takımları, kısa jean pantolonlar ve gömlekler yer alıyor. Hem yaz canlılığını hem de bayram coşkusunu yansıtan ürünler çiçek desenlerinden çizgi film kahramanlarına kadar birçok çeşit ile ailelerin hem kendilerine hem de çocuklarına birbirinden güzel hediyeler seçebilmesine yardımcı oluyor.