Ramazan Sofraları İçin Eker’den Dev Avantaj

Yardımlaşma, dayanışma, paylaşma, iyilik gibi değerleri ile on bir ayın sultanı olan Ramazan ayında iftar ve sahur sofraları da aileleri bir araya getirerek birlik ve beraberlik duygularını güçlendiriyor. Eker, coşkulu Ramazan sofralarına lezzet ve bereket katmak için vazgeçilmez ürünlerinin bir araya geldiği zengin içerikli bir Ramazan Paketi sunuyor. Kaymaklı tava yoğurttan süzme yoğurda, kaşar peynirinden kefire ve tatlı çeşitlerine kadar çok sevilen Eker lezzetleri tek bir pakette ve avantajlı fiyatla lezzet severlerle buluşuyor. 

Süt ve süt ürünleri sektörünün en beğenilen markalarından biri olan Eker, Ramazan ayında iftar ve sahur sofralarını lezzet dolu Ramazan Sofraları Paketi ile zenginleştiriyor. Hem lezzetli hem de sağlıklı gıdaların yer aldığı Ramazan Sofraları Paketi’nde; iftarlık veya iftariyelik olarak değerlendirilirken, sahurda da tüketilebilecek ürünler yer alıyor.

Bereket Geliyor

Eker’in hazırladığı bu özel pakette, iftar sonrasında içilen çay ya da kahveyle eşleşecek harika tatlılar da bulunuyor. Eker Ramazan Sofraları Paketi’nde; Kaymaklı Tava Yoğurt 1000g, Süzme Yoğurt 900g, Eker Ayran 1500ml, Kaymak 200g, Kaşar Peyniri 400g, Eker Kefir 1L, Profiterol 300g ve Supangle 300g gibi birbirinden lezzetli seçenekler bir araya geliyor. Tüketiciler, Eker’in Ramazan Sofraları Paketi’ni 86 TL’lik yüzde 10 indirimli fiyatlıyla sağlıklı, güvenli ve hijyenik süt ürünleri alışverişinin adresi market.eker.com’dan alabiliyor. Geleneksel lezzetlere önem veren Eker’le, Ramazan ruhu ve bereketi evlere geliyor.